[P] Meci de totul sau nimic pentru tricolorii mici la Campionatul European de tineret

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Înfrângerea suferită de naționala U21 a României în partida cu Spania nu lasă loc de prea multe opțiuni pentru jucătorii pregătiți de Emil Săndoi în disputa cu Ucraina, sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul Ghencea din București. Pe Betano, în partida România – Ucraina, pot fi plasate între două și șapte pariuri cu Bet Builder pentru o singură cotă cumulată și un posibil câștig atractiv.

România U21Foto: Betano

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Pentru început trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. La meciul de sâmbătă seara din Grupa B aCampionatului European de tineret am ales patru pariuri pe același bilet.

România U21 – Ucraina U21 (sâmbătă, 19:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)

Șansă dublă – 1X (cota 1.85)

Louis Munteanu – Marchează oricând (cota 4.35)

Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.12)

Gazdă a turneului final din acest an, România a debutat cu înfrângere contra Spaniei, scor 3-0. Un meci în care jucătorii pregătiți de Emil Săndoi au rezistat doar o repriză.

De cealaltă parte, Ucraina a început în forță cu victorie în meciul cu echipa Croației, 2-0.

Astfel, în aceste condiții tricolorii sunt obligați să iasă la joc și să atace încă din primul minut. Doar cu o victorie ne menținem în cursa pentru ieșirea din grupă spre faza sferturilor de finală.

În primul meci, cu Spania, tricolorii au oferit un joc dezamăgitor. Temători și stângaci în exprimare de parcă evoluau pentru prima dată împreună, jucătorii României au avut un singur șut pe spațiul porții.

La nivelul naționalei U21 a României putem vorbi de o criză a rezultatelor, ultima victorie fiind obținută acum mai bine de un an, 2-1 cu Finlanda pe 23 martie 2022. Au urmat de atunci trei remize și nu mai puțin de cinci înfrângeri.

Ucraina U21 are o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri disputate, 3-1 cu Italia. Mai multe statistici pot fi văzute pe site-ul Betano.

Întâlniri directe

România și Ucraina s-au mai duelat la această categorie de vârstă în preliminariile Campionatului European din 2021. Tricolorii au câștigat pe teren propriu (3-0) și au pierdut în deplasare (1-0).

Cota 18 pe patru pariuri din același meci

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul România U21 – Ucraina U21 poți ajunge la o cotă cumulată de 18.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 900.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

spot_imgspot_img