Palaria, mereu eleganta si feminina!

Mereu eleganta si feminina!

Purtand o palarie te poti transforma instantaneu dincolo de recunoastere. O femeie care poarta palarii intr-un stil deosebit, poate sa-si inmoaie caracteristicile fetei si de asemenea, poate sa dea expresivitate ochilor. Cu o astfel de imagine de neegalat, o femeie intotdeauna iese in evidenta. Din exterior, ea este perceputa ca o doamna, dar principalul lucru este sa te simti increzatoare. Femeile care poarta o palarie doar pentru caldura, fara a tine cont de moda sau de caracteristicile proprii,  pierd foarte mult. Insa, cele care isi completeaza garderoba cu una sau doua palarii la moda, se vor transforma in aristocrate sofisticate.

Tipuri de palarii

Acest accesoriu, este principala atractie a stilului. Aspectul individual, stilul imbracamintei – toate acestea duc la alegerea corecta a unei palarii. Gama de modele de palarii este imensa. Poti sa experimentezi in siguranta, prezentand si incercand diferite stiluri de palarii. Iata cateva stiluri pe care le poti incerca si tu:

Rotunda

Palaria rotunda poate fi din paie sub forma de cilindru si boruri drepte. Palaria are un fund rotund, cu partea superioara convexa si boruri mici.

Cu vizeta

Palaria cu vizeta arata foarte armonios in sezonul de toamna. Aceasta palarie poate fi purtata la o vestimentatie  eleganta. Este utila atat in viata de zi cu zi, cat si in calatorii lungi. Cu ea te vei simti mereu extraordinar.

Cardinal

Palaria in stil Cardinal este destinata sezonului de iarna. Palaria are dimensiuni mici, dar voluminoase fiind ornata cu banda din angora. Uneori palariile sunt impodobite cu piele si blana.  In principiu, palaria este realizata in culori naturale, adica toate nuantele de maro, verde si gri.

Clasica

Confortul si frumusetea este atributul palariilor clasice. Sunt facute sub forma unui con cu boruri largi. Partea superioara este accesorizata cu o esarfa bogata de matase. In sezonul rece, aceasta palarie va fi deosebit de confortabila, daca o vei alege tinand cont de dimensiunile capului.

Model englezesc

Atributul tinutului cetos este  palaria de tweed. De mult timp a devenit parte integranta a modei mondiale si a fost creata pentru iubitoarele de palarii moi.  Modele Tweed se adapteaza usor la orice forma a fetei si sunt potrivite pentru absolut toate femeile, deoarece creeaza un stil impecabil.

Bibi

Un alt model de palarie la moda este bibi, de mici dimensiuni, care este fixata pe cap cu un ac de par. Palaria este creata cu mai multe straturi, cu margele, voal, pene si panglici. Uneori, cu o forma de farfurie din materiale de satin sau dantela, ornata cu pietre scumpe. 

Palarii de vara

Vara ofera oportunitatea de a purta o gama larga de palarii. Palariile de paie sunt populare in randul femeilor de toate varstele. Unele palarii sunt confectionate din fire care arata foarte original. Palaria  de vara este modelul Panama, din panza si cel mai adesea, bumbac. Modelul Panama este de actualitate chiar si astazi. Aproape toti designerii au pe podiumuri modelul Panama. Si daca palariile sunt facute din materiale naturale, atunci scalpul respira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *