Papa Francisc izbucneşte în lacrimi când se…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Papa Francisc a început să plângă, joi, când a menţionat suferinţa ucrainenilor, în timpul unei rugăciuni tradiţionale în centrul Romei, relatează Reuters.


Vocea papei a început să tremure când a pomenit de ucraineni şi a trebuit să se oprească, neputând să vorbească, pentru aproximativ 30 de secunde. Când a reluat rugăciunea, vocea continua să îi tremure.

Mulţimea, inclusiv primarul Romei, Roberto Gualtieri, care se afla chiar lângă suveranul pontif, a aplaudat când şi-a dat seama că nu poate vorbi şi l-au văzut plângând.

Papa Francisc a izbucnit în lacrimi în timpul unei rugăciuni tradiţionale închinate Fecioarei Maria la picioarele unei statui cu ocazia Sărbătorii Imaculatei Concepţii, o sărbătoare naţională în Italia.

”Fecioară imaculată, astăzi aş fi vrut să îţi aduc mulţumirile poporului ucrainean”, a spus el înainte de a fi copleşit de emoţie şi de a se opri.

”În schimb, încă o dată trebuie să îndrept către tine rugăciunile copiilor, ale bătrânilor, ale taţilor şi mamelor, ale tinerilor din acel pământ martir, care suferă atât de mult”, a evocat papa.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img