Partidul Ecologist: “Corupţia politicienilor a atins cote alarmante! Eliminați subvențiile pentru partidele parlamentare!”

Partidul Ecologist Român dezaprobă total poziţia senatorilor din Parlamentul României faţă de respingerea eliminării subvenţionării partidelor politice.

PER solicită membrilor Camerei Deputaţilor să dovedească empatie şi solidaritate cu românii care duc greu atât al crizei sanitare, cât şi pe cel al crizei economice, şi să voteze, în calitate de Cameră decizională, proiectul de lege respins de Senat, prin care se elimină subvenţionarea partidelor politice de la bugetul de stat. Cheltuirea a sute de milioane de euro pe activitatea politică, ca şi, chipurile, o masură de stopare a corupţiei în rândul oamenilor politici, este o dovadă de cinism şi nesimţire.

PER nu crede că stoparea corupţiei în rândul oamenilor politice se stopează cheltuind, an de an, sume din ce în ce mai mari pe subvenţionarea partidelor. Realitatea a arătat contrariul. Corupţia politicienilor a atins cote alarmante.
În consecinţă, PER se situează de partea cetăţenilor solicitând deputaţilor să dea dovadă de minim bun-simţ şi să adopte proiectul de lege privind eliminarea subvenţiei partidelor politice de la bugetul de stat.

Sursa foto: Bianca Vasile,vicepreședinte al PER

Platforma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro salută și susține decizia domnului Marius Necula vicepreședinte al PER

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *