PATRU motive pentru care trebuie să alegi detergentul lichid. Toată lumea trebuie să știe

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Produsele de curățenie sunt extrem de diversificate în ziua de astăzi, astfel încât întotdeauna ne întrebăm pe care ar trebui să le alegem. Există mai multe criterii după care ar trebui să faci această selecție, precum materialul hainelor, tipul mașinii de spălat, însă unii detergenți sunt potriviți pentru toate acestea. Mai mult, dacă vei face alegerea corectă poți scuti o sumă generoasă lunar din bugetul tău, pentru că anumiți detergenți sunt mai eficienți, cu o concentrație mai mare, astfel încât trebuie să folosești doar o cantitate mică de soluție pentru spălare. O amploarea foarte mare, în ultima vreme, a luat-o detergentul lichid, care are mai multe avantaje pentru care merită ales. Mai jos vei vedea exact despre ce este vorba.

Iată care sunt avantajele detergentului lichid:

  1. Nu lasă pete pe haine

Principala problemă cu care se confruntă foarte multe femei, când vine vorba despre curățarea hainelor, sunt petele albe lăsate pe acestea. Detergentul pudră lasă adesea astfel de semne, fie din cauza faptului că sunt prea multe haine în  mașina de spălat, fie că nu este de calitate sau fie că rufele nu se clătesc cum trebuie. Pentru a scăpa de acest stres, care este total neplăcut, cel mai bine este să optezi pentru detergentul lichid, care este deja dizolvat și nu va produce astfel de probleme.

2.Se dizolvă și în apa rece

Alt avantaj al detergentului lichid este că se dizolvă extrem de repede până și în apa rece. Așadar, dacă ai de spălat niște haine rapid, pe care nu vrei neapărat să le introduci în mașina de spălat, poți face asta la mână în câteva minute. Nu ai nici măcar nevoie de apă caldă, pentru că acest tip de produs se dizolvă și în apă rece. Caută pe Auchan.ro toate produsele de curățenie de care ai nevoie, pentru că aici vei găsi detergent lichid într-o gamă extrem de variată.

3. Este mai ușor de dozat

În mașina de spălat este necesar să nu exagerezi cu detergentul, pentru ca rufele să se poată clăti, dar nici nu este bine să pui prea puțin, pentru că în acest fel riști să nu se curețe. În acest sens, detergentul lichid este extrem de ușor de dozat, capacul fiind propria măsură. Totodată, poți măsura astfel pentru cât timp îți ajunge o sticlă de detergent. Așa nu riști să rămâi niciodată în pană.

4. Este blând cu materialul

Nu în ultimul rând, detergentul lichid este foarte blând cu materialul hainelor, reușind în același timp să îndepărteze și cele mai murdare pete. În acest fel, acesta va proteja culorile hainelor, dar și țesăturile fine.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele detergentului lichid, pentru care merită să îl folosești chiar de acum. Preferatul tău care este?

Sursa foto: pexels.com

spot_imgspot_img