spot_img

PC-ul tău nu mai dă randament, dar nu ai bani de unul nou? Iată 3 metode prin care îl poți înlocui la un preț accesibil!

Date:

Actualul tău calculator nu mai dă randament, iar pe zi ce trece parcă se mișcă tot mai încet? Ai vrea unul nou, dar costă prea mult și fie nu-ți permiți, fie nu vrei să aloci o sumă atât de mare pentru asta? Ei bine, în acest articol vei regăsi câteva alternative mai ieftine pentru a face acest lucru posibil. Urmărește-l în continuare pentru a vedea cele 3 opțiuni pe care ai putea să le iei și tu în calcul atunci când ești în căutarea unui computer.

Iată 3 soluții cu ajutorul cărora poți să-ți cumperi un calculator mai ieftin

1.     Fă schimb cu altceva

Prima dintre variantele pe care să le ai în vedere, în cazul în care nu-ți permiți să-ți iei un calculator nou este să faci schimb cu cineva. Dacă ai un obiect în casă care valorează măcar câteva sute de lei, atunci poți i-l poți da unei persoane care ar putea fi interesată, iar ea să-ți dea PC-ul său și, dacă este nevoie, să plătești diferența. Există destule site-uri sau grupuri unde poți posta anunțuri și găsi persoane cu care poți face acest schimb care să vă avantajeze pe amândoi, cu siguranță.

2.     Ia unul pe piese

A doua variantă, valabilă mai mult pentru persoanele care se pricep la a asambla calculatoare, sunt dornice să învețe să facă asta sau care au prieteni ori apropiați dispuși să-i ajute. Dacă ai posibilitatea să faci asta, trebuie să știi că ar fi foarte convenabil din punct de vedere financiar, deoarece îl poți face după bunul plac, folosind ce piese dorești în funcție de calitate-preț, rezultatul fiind același ca un calculator pe care l-ai cumpăra nou, dar cu prea mulți bani. Prin urmare, ia în calcul și această posibilitate atunci când urmează să-ți iei un calculator nou.

3.     Calculatoarele refurbished

Acest tip de calculatoare pot fi de 2 tipuri, și anume folosite o vreme mai lungă sau nefolosite absolut deloc după ce au fost primite de clienți. În cel de-al doilea caz, calculatoarele sunt trimise înapoi la firmă, în principiu din cauza faptului că aveau defecte din fabrică, iar firma respectivă se ocupă de identificarea problemei, restaurarea calculatorului și îmbunătățirea acestuia. Chiar dacă după acest proces computerul respectiv este la fel de performant ca unul nou, automat va fi vândut la un preț mai mic, iar dacă ești interesat, poți încerca un PC refurbished de la Interlink unde vei regăsi nenumărate modele la un preț accesibil.

   Prin urmare, există destule variante la care poți apela pentru a-ți schimba actualul PC cu unul mai performant care să te mulțumească. Acum ești doar la câteva click-uri distanță de a face acest lucru posibil chiar din confortul casei tale, fără să fie măcar nevoie să faci drumuri. Fă puțin research înainte, verifică piața și alege varianta care crezi că se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Sursă foto: Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related