Vezi aici cum să-ți transformi casa într-un spațiu ideal de relaxare și confort!

0

După lungi discuții de negocieri cu partenerul tău, ani de economisit și multă răbdare la mijloc, ați reușit, în sfârșit, să cădeți de comun acord cum ați vrea să arate casa voastră și ce criterii ar trebui să îndeplinească? Cu siguranță nu a fost ușor, însă vestea bună este că partea grea a trecut!

 Dacă și tu vrei să ai o casă la standarde înalte, dar încă nu te-ai hotărât cum să faci asta, mai exact, atunci parcurge acest articol până la final, deoarece de-a lungul său vei regăsi 3 idei la care ai putea apela, ușurând întreg procesul.

Iată ce dotări ai putea introduce în casa ta pentru o transformare completă

1.     Parchet dublu stratificat

Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat o casă și trebuie să o decorezi de la 0 sau vrei să-ți renovezi actuala casă, ia serios în calcul instalarea parchetului dublu stratificat de stejar de la Valprestparchet.ro, iar pe termen lung vei observa că o să ai numai de câștigat. Pe lângă faptul că oferă casei tale un aspect cu totul deosebit, acest tip de parchet este de departe mult mai rezistent și calitativ decât cel obișnuit, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi nevoit să-l schimbi ani buni.

Astfel, vei reuși să salvezi timp, bani și energia pe care le-ai fi pierdut în urma curățeniei. De asemenea, dacă alegi să optezi pentru un astfel de parchet, acesta îți permite montarea sistemului de încălzire în pardoseală, care va diminua costurile la factura la gaze și-ți va oferi ție și familiei tale confortul necesar chiar și pe parcursul iernilor geroase.

2.     Un balcon amenajat cu gust

Totodată, pentru a face din casa ta spațiul ideal în care să te refugiezi după o zi obositoare la lucru și să-ți încarci bateriile, o altă metodă clasică, dar eficientă, este să-ți amenajezi balconul cu bun gust. Renunță la a folosi balconul pe post de o simplă debara în care depozitezi lucrurile de care nu ai nevoie și începe să-l transformi într-un mediu plăcut și relaxant din care nu ai mai vrea să pleci. Introdu niște plante, lumini calde, o masă și scaune, ori un balansoar sau hamac, în funcție de spațiul de care dispui și vei regreta că nu te-ai gândit să faci asta mai devreme!

3.     Ferestre mari pentru lumina naturală

Nu în ultimul rând, fie că te afli în primul caz, cel în care abia ți-ai cumpărat o casă și trebuie să o amenajezi de la 0, fie că te regăsești în cel de-al doilea în care trebuie doar să o renovezi, asigură-te că faci cumva să ai instalate cele mai mari și frumoase ferestre pe care ți le poți permite. Acestea vor permite luminii naturale să pătrundă în casa ta, nemaiavând nevoie să folosești luminile din casă pe parcursul zilei, transformând întreg esteticul casei tale într-unul nou, plăcut și liniștitor.

   Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-ai putea face atunci când îți amenajezi/renovezi casa pentru a o transforma în propriul tău colțișor de rai, dacă ești o fire creativă lasă-ți imaginația liberă și apelează și la alte metode! Cu siguranță nu vei regreta!

Sursă foto: Pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *