Peretii mulati realizati de Terratest

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Peretii mulati au fost conceputi ca o tehnologie de varf pentru ca lucrari dificile precum magistrale de metrou, parcari subterane, tuneluri sa poata fi realizate fara nici cea mai mica dificultate.

Despre peretii mulati

Creati anume ca parte componenta a unor lucrari complexe, peretii mulati sunt peretii verticali care se construiesc din beton cu armatura in interior si care se fac din portiuni care pot avea o lungime de pana la 7 metri si grosimi care poti sa difere intre 0,4 si 1,5 metri.

Acesti pereti mulati se mai numesc si pereti verticali ingropati deoarece pot fi realizati la adancimi mari care pot atinge si 70 de metrii .

Sunt o solutie perfecta pentru cazul in care este necesara excavatia la adancimi mari ceea ce face ca acest lucru sa fie mai dificil, mai ales in zonele in care exosta panza freatica.

Contruindu-se pereti mulati nu se mai pune problema realizarii oricarei lucrari oricat de complicat ar putea fi mediul de lucru deoarece acestia vin in sprijinul constructorilor si creaza facilitatea realizarii cu usurinta si siguranta a lucrarilor.

Echipa noastra de specilaisti in domeniul constructiilor realizeaza si obtine constructii fabuloase utilizand tehnologii pentru obtinerea peretilor mulati.

Unde ne gasesti pentru a-ti dovedi profesionalismul in executia peretilor mulati

Poti primi informatii precise si corecte accesand site-ul nostru https://terratestromania.ro/tehnologii/pereti-mulati/ si te vei convinge ca poti fi beneficiarul experientei noastre in realizarea peretilor mulati de calitate indiferent cat de vitreg este mediul in care acestia vor fi construiti.

Vei afla astfel ca realizam doua tipuri complexe de pereti mulati si anume, din sape grele Stein cu beton armat sau structurate utilizand sistemul Trech Cutter sau pereti mulati clasici care nu vor permite permeabilitatea apei.

Alegand peretii mulati realizati de noi, alegeti un sistem durabil in domeniul constructiilor iar pentru echipa noastra de profesionisti nu exista nici o piedica in obtinerea oricarui tip de constructie deoarece utilizam siteme moderne si durabile .

Daca vrei un zid de sprijin sau ai nevoie de structuri portante, pereti structurali sau diferite elemente pentru consolidare, alege peretii mulati realizati de firma noastra.

Ne bucuram sa fim una dintre societatile lider mondial in domeniul constructiilor care executa pereti mulati utilizand tehnologia Trench Cutter si aceasta permite precizie in obtinerea acestor tipuri de lucrari.

Concepute ca si tehnologii de succes intrucat acestea sunt solutia ideala in obtinerea unor consolidari in conditii grele sau chiar deosebit de grele de mediu, metodele profesionale pe care le intrebuintam conduc catre un real succes in obtinerea peretilor mulati fara de care anumite lucrari complexe si ample nu pot fi realizate.

Suntem o provocare pentru constructiile cu grad inalt de dificultate si le realizam la standard calitativ ridicat intrucat echipa noastra de specialisti in domeniul constructiilor nu face rabat si intrebuinteaza numai tehnologii si echipamente de ultima generatie pentru obtinerea acestora.

Impartasim cu generozitate experienta noastra atat in executia peretilor mulati cat si in realizarea altor lucrari complexe, cu grad inalt de dificultate si facem fata oricarei provocari atat in domeniul constructiilor civile cat si industriale.

spot_imgspot_img