Personalizeaza salopetele de lucru ale echipei tale prin aceste 3 tehnici performante!

salopete de lucru

Foarte multe profesii si domenii de activitate presupun purtarea unor articole vestimentare specifice, ceea ce inseamna ca angajatii trebuie sa renunte la hainele obisnuite atunci cand ajung la locul de munca si sa le inlocuiasca cu uniforme sau salopete de lucru.

Un bun exemplu in acest sens ar fi personalul din spalatorii, service-uri auto si constructii, care au nevoie de protectia pe care o asigura salopetele de lucru. Totodata, in cele mai multe cazuri, companiile sunt obligate sa puna la dispozitia angajatilor aceste salopete de lucru si eventualele echipamente de protectie necesare, iar angajatii au obligatia de a le folosi corespunzator.

In cazul in care administrezi o astfel de firma sau conduci o echipa si vrei sa asiguri salopete de lucru personalului, trebuie sa te gandesti, pe langa confortul si siguranta pe care aceste articole vestimentare speciale le ofera, si la optiunile ce privesc personalizarea. Astfel, odata cu echiparea corespunzatoare a angajatilor tai, vei reusi sa creezi sau sa mentii si o imagine buna a firmei tale.

Kronos.ro, furnizor specializat in echipamente de protectie, uniforme si haine de lucru, iti ofera posibilitatea de a comanda salopete de lucru dintr-o gama foarte diversificata ce include salopete de lucru in culori variate dintr-o piesa sau doua, de tip combinezon, cu maneca scurta sau de tip pantalon cu pieptar si diverse accesorii sau caracteristici speciale (cu borseta de lucru, diverse gaici si buzunare, banda reflectorizanta etc).

Toate aceste salopete de lucru pot fi personalizate cu imagini, sigla companiei sau alte mesaje promotionale prin intermediul a trei metode: broderie, serigrafie sau transfer termic. Indiferent de tehnica de branding pe care o vei alege, hainele de lucru pe care le vor purta angajatii tai vor arata impecabil multumita experientei de peste 27 de ani pe care compania Protect Kronos o are in acest domeniu.

Daca stii deja ce rezultat doresti sa obtii, insa nu stii precis ce tehnica de personalizare a salopetelor de lucru sa alegi, in randurile de mai jos vei descoperi diferentele dintre aceste 3 tehnici de branding si vei putea alege in functie de necesitatile tale.

Broderia

In cazul in care doresti sa adaugi sigla firmei tale pe una dintre manecile salopetei de lucru sau daca vrei sa scrii numele si functia angjatului pe piept, alegerea ideala este broderia. Aceasta tehnica ofera o vizibilitate perfecta a logo-ului unei firme si asigura un aspect profesional al articolelor vestimentare, fie ca este vorba de salopete de lucru, tricouri, pantaloni, jachete, hanorace, camasi etc. In plus, aceasta tehnica de personalizare a uniformelor este foarte rezistenta in timp si ofera o eleganta aparte.

Serigrafia

Daca vei alege sa personalizezi uniformele sau salopetele de lucru prin serigrafie, trebuie sa stii ca aceasta tehnica consta in aplicarea de cerneala printr-un sablon si un ecran fin portat pentru a obtine o imagine pe materialul respectiv.

Astfel, serigrafia este o tehnica de imprimare pe suprafete plane pe care o vei gasi la un raport calitate-pret foarte avantajos. In cazul in care vrei sa optezi pentru aceasta metoda de personalizare si vrei sa faci o comanda voluminoasa de salopete de lucru sau alte articole vestimentare, la Kronos.ro ai posibilitatea de a negocia pretul final al produselor.

Transferul termic

Aceasta tehnica de branding consta in transferul unei imagini dintr-o folie speciala, imprimata digital si decupata cu un cutter-plotter, pe o tesatura textila prin intermediul preselor termice. Trebuie sa stii ca imprimarea prin transfer termic este superioara serigrafiei din perspectiva claritatii si detaliului imprimeului datorita posibilitatii de a imprima imagini de inalta rezolutie pe folia de transfer.

Asadar, daca vrei sa achizitionezi salopete de lucru care sa afiseze seriozitate si profesionalism, poti alege metoda transferului termic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *