Piontani Services, o firma din ce in ce mai apreciata

Piontani Services, o firma din ce in ce mai apreciata

Curatenia la locul de munca ta poate fi un adevarat calvar. In mod sigur angajatii firmei isi doresc ca totul sa arate perfect si ca atmosfera sa fie una placuta si relaxanta. De aceea, este bine ca managementul companiei sa ia in considerare aceste aspecte si fie sa angajeze personal dedicat de curatenie, fie sa contracteze serviciile unei firme de curatenie specializate.

Noi va recomandam varianta externalizarii curateniei, fapt ce va ajuta compania sa tina costurile sub control fara a face rabat de calitate. In acest context, alegerea unei firme de curatenie este o provocare. Trebuie sa verifici vechimei firmei pe piata, portofoliul de clienti, calitatea personalului angajat si nu in ultimul rand a echipamentelor si produselor pe care aceasta le foloseste. Solicita o oferta de la mai multe companii si alege in urma unei intalniri si a unei evaluari informate.

curatenie-scaune-canapele

Pentru a va usura efortul, va recomandam sa includeti pe lista dumneavoastra Piontani Services, o firma de curatenie din Bucuresti ce bifeaza majoritatea atributelor pe care trebuie sa le detina o firma serioasa si de incredere. 

Un alt sfat pe care ti-l oferim este sa nu iti pui angajatii sa faca curatenie generala deoarece creeaza tensiuni si nemultumiri in randul acestora, pe langa scaderea temporara a productivitatii. 

Nu doar la locul de munca trebuie sa pui pret pe curatenie. Si acasa este foarte important sa tii cont de aceasta, dar la fel ca la birou, necesita alocarea unui timp si a unor resurse. Timpul pe care il petreci de regula facand curat il poti petrece facand ceva ce te pasioneaza. Te poti relaxa sau poti avea parte de cateva activitati impreuna cu familia sau cu prietenii.

In plus, nu va mai trebui sa dai banii pe o gramada de produse de curatat, lucru care sunt sigura ca se va rasfrange pozitiv asupra buzunarului tau. Apeland la serviciile unei firme de curatenie specializate, tu nu mai trebuie sa faci nimic, personalul acesteia se ocupa de toata curatenia casei. Vei vedea cum o activitate aparent banala, cum este cea de curatenie, este ridicata la un alt nivel. Munca pe care o depun specialistii in curatenie nu se compara cu ceea ce poti face tu. In mod sigur rezultatul te va multumi mai mult decat ti-ai putea imagina. Ai nevoie de cat mai mult suport in aceasta privinta mai ales ca treburile casnice sunt de cele mai multe ori migaloase si ocupa foarte mult timp.

Locuinta ta va avea parte de un aer nou, fresh. Facand curat in mod constant vei vedea ca si elemetele de mobilier vor fi mai bine intretinute si ca aceasta se va pastra intr-o stare mai buna. Curatenia este esentiala atat acasa, cat si la birou si trebuie sa te ocupi de intretinerea acesteia fie pe cont propriu, fie externalizand-o. Noi suntem de parere ca externalizarea este calea de urmat. Tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *