Poliția a ieșit în două nopți pe străzile din Capitală și a dat sute de amenzi: 32 de permise reținute, 3 șoferi prinși sub influența drogurilor

Date:

Poliţiştii Brigăzii rutiere au aplicat, în urma controalelor desfăşurate în Capitală în ultimele două nopţi, amenzi de 121.000 de lei, constatând 7 infracţiuni la regimul rutier. De asemenea, au reţinut 32 de permise de conducere, 11 fiind pentru depăşirea vitezei legale. Un tânăr de 18 ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 1 în timp ce conducea un autovehicul cu viteza de 114km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 50km/h.

Bulevardul Unirii din CapitalăFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

  • „În serile de 20/21 şi 21/22 Octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au desfăşurat activităţi de control pe arterele rutiere de intrare/ieşire din Bucureşti în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi de conducerea autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 121.000 de lei şi au constatat 7 infracţiuni la regimul rutier, după cum urmează: 2 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului; 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive; 2 pentru conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”, anunţă duminică Poliţia Capitalei, potrivit news.ro

De asemenea, au fost reţinute 32 de permise de conducere: 7 pentru infracţiunile la regimul circulaţiei pe drumurile publice; 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie); 11 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului; 2 pentru adoptarea unui comportament agresiv în trafic; 11 pentru depăşirea vitezei legale.

Totodată, au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.

Poliţiştii prezintă exemplul unui tânăr în vârstă de 18 ani depistat pe o stradă din Sectorul 1 în timp ce conducea un autovehicul circulând cu viteza de 114km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 50km/h.

El a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1305lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 2, în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, fiind deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă).

Un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost depistat pe o stradă din Sectorul 1 în timp ce conducea un autovehicul aflându=se sub influenţa alcoolului. Testareacu aparatul acooltest a indicat o concentraţie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related