Poliţia Locală Braşov aduce lămuriri. Poliţistul cu invitaţia lansată unui şofer de „Wollvagin” primise un calificativ de la „satisfăcător” spre „bine”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Poliţistul care a invitat un şofer de „Wollvagin” la Poliţia Locală pentru o parcare neregulamentară, precizând că „egzistă plamşe foto”, fusese evaluat cu note de la 1 la 4, pe o scară de la 1 la 5. Poliţia Locală spune că agentul va fi evaluat şi că în ultimii ani s-au angajat absolvenţi de facultate.

Poliţistul cu invitaţia lansată unui şofer de „Wollvagin”: Calificativ de la satisfăcător spre bine

Poliţia Locală Braşov a transmis un punct de vedere referitor la imaginile apărute pe Facebook, cu invitaţia primită de un şofer din Braşov care a parcat neregulamentar. Poliţistul a scris că marca maşinii este „Wollvagin” în loc de Volkswagen şi că „egzistă plamşe foto”, reprezentanţii instituţiei arătând că acesta a fost evaluat cu note de la 1 la 4, pe o scară de la 1 la 5.

„Evaluarea periodică se face în conformitate cu legislaţia în vigoare, iar criteriile de apreciere sunt în Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici. Agentul a obţinut calificativ la limita dintre satisfăcător spre bine, notele de evaluare situându-se între 1 (unu) şi 4 (patru) pe o scară de notare de la 1 la 5. De asemenea, precizăm că în ultimii doi ani au fost angajaţi prin concurs absolvenţi de liceu şi de facultate. Este regretabil că mai există astfel de situaţii, dar, încet, încet sperăm ca ele să dispară”, a transmis Anca Lăutaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov.

Imaginile cu invitaţia primită de un şofer din Braşov pentru a se prezenta la Poliţia Locală după ce a parcat neregulamentar au devenit virale, miercuri, pe Facebook.

Poliţistul a scris că marca maşinii este „Wollvagin” în loc de Volkswagen şi că „egzistă plamşe foto”, spre distracţia internauţilor.

Postarea de pe Facebook a fost preluată şi de poliţistul Marian Godină, care a comentat că cel care a completat formularul are mari probleme cu limba română.

Postarea lui Godină a adunat, în foarte scurt timp, peste 2.000 de like-uri şi sute de distribuiri şi comentarii.

NEWS 2.0

spot_imgspot_img