Pontul zilei: Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020: Ana Maria Popescu, favorită să ia aurul la spadă individual – Pariuri

România trage nădejde să ia medalie încă din a doua zi la Olimpiada japoneză, prin spadasina Ana Maria Popescu, care va reprezenta România în proba de scrimă la Jocurile Olimpice pentru a 5-a oară în carieră. Spadasina noastră a mai participat la Atena 2004, Beijing 2008, Londra 2012 și la Rio de Janeiro 2016.

De altfel, din lotul de 101 sportivi, Ana Maria Popescu (Brânză) este singura campioană olimpică.

Ana Maria Popescu este liderul clasamentului mondial feminin la spadă. La sfârșitul lunii trecute, s-a impus fără mari probleme la Carpathia Cup, competiție organizată la Rzeszów, în Polonia.

Concurând alături de alte 30 de spadasine din Austria, Cehia, Polonia și Venezuela, printre care s-au aflat și alte trei sportive clasate în Top 50 mondial la spadă: Ewa Trzebinska (Polonia), Renata Knapik-Miazga (Polonia) și Maria Gabriela Martinez (Venezuela).

Ana s-a calificat din grupă cu cinci victorii din șase posibile, iar în semifinale a învins-o pe numărul 30 mondial, poloneza Ewa Trzebinska, cu 10-9.

În finală, Ana a întâlnit-o pe poloneza Magdalena Piekarska-Twardochel. A fost un meci disputat, în care victoria i-a revenit româncei, cu 9-8. A fost ultimul test pentru sportiva noastră, care a arătat o formă excelentă.

Legitimată la Steaua, Ana Maria Popescu este imaginea Superbet. Apare într-un spot publicitar în care îi îndeamnă pe jucători să fie ”super”.

Superbet oferă cota 3 că românca va triumfa la spadă individual.

Că va câștiga cel puțin o medalie, indiferent de culoarea acestei, adică va termina pe podium, are cota 1,75 la o altă casă, Fortuna. Pariul se închide sâmbătă dimineață, la ora 3.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *