Prefectul de Neamț și-a luat țeapă de la Consiliul Local Poiana Teiului

Vineri, prefectul de Neamț, Daniela Soroceanu, a mers să participe la ședința de consiliu local la Poiana Teiului, ședință ce era anunțată pentru ora 11.00. Pentru că pândeam și noi ședința de la Poiana Teiului am mers să vedem ce se întâmplă.

Ei bine, țeapă. Consilierii locali s-au întâlnit dimineață pe la 8 să discute în comisiile lor și au zis că dacă tot s-au văzut să se pună de comun acord și cum e cu proiectele din ședința de la 11 și să sară peste ședință. Deci ședința de la 11 o făcuseră consilierii locali de la Poiana Teiului dimineața pe la 8 fără primar, fără nicio convocare, nicio hârtie, nimic. Tare, nu?

Ce a făcut prefectul Daniela Soroceanu când și-a dat seama nu doar că și-a luat țeapă, dar și că la consiliu local Poiana Teiului nu se respectă absolut nicio lege și nimic din ce au făcut nu era legal o să vă povestim și o să vă arătăm în curând, căci avem filmarea. Peste 2 ore de dezbateri cu ridicări de ton din toate părțile și cu scene care mai de care mai amuzante sau mai enervante.

Ședința minune a fost ochestrată de viceprimarul comunei care este de la PNL, că dacă făcea așa ceva unul de la PSD era sfârșitul lumii. Veneau toți liberalii de la județ și făceau 15 poze pe treptele primăriei și apoi conferință de presă să se plângă de abuzurile și ilegalitățile care se întâmplă acolo.

Deci prefect, primar, presă, țeapă. Ședința la care erau convocați consilierii la ora 11.00 se ținuse dimineață între băieți la cafea și vorbim de consilieri de la toate partidele.

Până la urmă prefectul Daniela Soroceanu a reușit să îl facă pe viceprimarul liberal să înțeleagă că e groasă rău treaba și să considere că dimineață a fost doar ședința pe comisii și atât ca să nu rămână comuna fără majoritatea consilierilor locali. Dar o să revenim cu filmarea…

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *