Prese de balotat deşeuri automate vs. semiautomate vs. manuale

Pe piaţa există mai multe tipuri de prese pentru balotat deşeuri care oferă utilizatorilor posibilitatea de a recicla în mod corespunzător cu un buget nu foarte generos, iar diferenţa dintre modelele de prese de balotat deşeuri manuale, automate şi semiautomate este vizibilă. Gestionarea deşeurilor, indiferent de presă aleasă, nu va fi un proces anevoios, ci va fi un proces extrem de simplu de pe urma căruia reprezentanţii companiilor pot avea câştiguri financiare clare şi constante.

Prese de balotat deşeuri automate

Pe piaţa există prese de balotat automate, în diferite modele, astfel încât utilizatorii să aibă siguranţa că fac o investiţie bună pe termen lung, care reduce semnificativ cheltuielile şi care deserveşte activităţile oricărui business. Aceste prese de balotat deşeuri automate vor fi alese în funcţie de următoarele criterii:

·  dimensiune – indiferent de dimensiunea afacerii, clienţii pot alege cea mai potrivită presa de balotat deşeuri, existând modele mici, medii şi mari;

·  tipul de deşeuri reciclabile balotate – există mai multe modele de prese de balotat deşeuri, fiecare model fiind special conceput pentru balotarea unei game variate de deşeuri. Cu alte cuvinte, există prese automate de balotat PET-uri, hârtie, textile, paie, lăzi, deşeuri menajere, materiale plastice, deşeuri biodegradabile, iar lista poate continua;

·  eficiența presei de balotat deşeuri – în funcţie de dimensiunea presei automate dorite, este important de avut în vedere productivitatea acesteia, direct proporţională cu mărimea presei. Modelele de prese de balotat mici au un timp de balotare mai mare şi o productivitate mai mică în comparaţie cu presele de balotat mari.

Prese de balotat deşeuri semiautomate şi manuale

Presele de balotat deşeuri semiautomate  şi manuale se diferenţiază de cele automate prin faptul că realizarea şi legarea baloţilor se face în mod manual. Există trei aspecte importante prin care se diferenţiază presele de balotat manuale, astfel:

·  dimensiunea spaţiului pe care îl deservesc – presele manuale şi semiautomate se vor adapta fără probleme oricărui spaţiu. Acestea pot fi confecţionate orizontal sau vertical şi se vor încadra cu uşurinţă în orice încăpere. Presele de balotat deşeuri se pot muta uşor astfel încât să contribuie la eficientizarea proceselor oricărei afaceri;

·  deşeurile balotate – în ceea ce priveşte deşeurile balotate, există o mare varietate de reziduuri reciclabile ce pot fi gestionate cu mare uşurinţă cu presele manuale sau semiautomate, precum hârtie, deşeuri menajere, paie, PET-uri, textile, folie, carton, lăzi de plastic, burete, iar lista poate continua;

·  forţa de presare – în funcţie de greutatea deşeurilor reciclabile ce necesită balotare, există modele de prese care deservesc o anumită încărcătură.

Cu siguranţă compactoarele manuale se vor dovedi extrem de eficiente pentru a reduce volumul deşeurilor cu până la 90% şi o dată cu volumul deşeurilor, şi costurile afacerii. Cele mai performante modele de prese de balotat deşeuri sunt disponibile în diverse modele, pentru spaţii mai mari sau mai mici, pentru diferite tipuri de deşeuri, atât verticale, orizontale, multicamerale, cu capacităţi şi puteri diferite, cu accesorii precum cărucioare de manipulare a deşeurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *