Pret betisoare parfumate este investitia oamenilor in clipe fericite

Din ce in ce mai mult avem nevoie de promisiuni de fericire, sa facem fata sarcinilor cotidiene, stresului. Nu este deloc usor sa traiesti in epoca actuala, in care nevoia omului de confort creste permanent. Nimic rau in aceasta exigenta permanenta, dar confortul este costisitor si ca sa il intretina, oamenii muncesc tot mai mult.
Asa, traim cu gandul la sarbatorile care vin, la concedii, la serile petrecute alaturi de cei dragi, vizionand un film in timp ce mancam floricele, gogosi sau clatite. Aromoterapia face minuni. Parfumurile ne dezmiarda mai intai narile, apoi acestea patrund incet-incet in intreaga noastra fiinta, ne golesc de gandurile negre si ne ajuta sa fim optimisti.
Un parfum face minuni. Gutuile coapte ale bunicii ne-au ramas intiparite olfactiv in memorie ca si merele coapte. Zambilele, narcisele, liliacul sunt parfumuri de care avem nevoie la venirea primaverii si a verii.

De cate ori intru intr-un magazin oriental, as sta aici ore intregi sa ma satur de parfum. Au vanzatorii si prorpietarii un obicei bun, acela de a arde betisoare parfumate ca locul acela sa iti raman in minte. Mi s-a intamplat sa mai ma duc acolo si a treia, a patra oara pentru parfumul inconfundabil.
Betisoarele parfumate de palo santo tamaduiesc sufletele si corpurile oamenilor din cele mai vechi timpuri si pana astazi, fiindca lemnul acesta are puteri vindecatoare nebanuite.
Alaturi de pret betisoare parfumate se dau detalii despre parfumurile betisoarelor si pentru ce sunt bune.
Exista betisoare cu aroma de salvie, lavanda, eucalipt si mir. 6 astfel de betisoare costa 25 de lei, deci dintr-un pachet se pot face fumigatii aproape o saptamana.
Exista insa si pachete de lemn sfant care provin de la manastiri tibetane cu diferite virtuti terapeutice si spirituale. Aceste pachete poarta incarcatura spirituala a rugaciunilor calugarilor, de aceea puterea lor este si mai mare. 25 de astfel de betisoare costa intre 15 lei si 20 de lei.

Lista problemelor care se pot rezolva cu fumigatii de palo santo care au trecut prin manastirile tibetane este lunga si contine aspecte importante, printre care amintim:

-curatarea spirituala si fizica a organismului. Datorita rugaciunilor pline de evlavie ale calugarilor fumigatiile cu aceste betisoare elibereaza complet fiinta, atat de gandurile negre si de energiile negative, cat si de toxinele din organism. Acestea sunt ideale in perioada postului, cand este foarte important ca oamenii sa fie cu gandurile si sufletele imaculate in asteptarea sacrei sarbatori.

-o viata spirituala implinita. Oamenii credinciosi vor fi siguri ca prin credinta lor se vor elibera de indoieli, de limitarile care sunt impuse de conditia de muritori.
Fumigatiile care insotesc rugaciunile au rolul de a aduce placere divinitatii exact ca in Vechiul Testament, cand se ardea tamaie si multe alte mirodenii sacre pentru iertarea pacatelor.
Omul ancorat in vesnicie prin credinta lui nu se teme de nimic si trece prin necazuri mult mai usor.

-meditatie profunda. In general gandim la modul simplist si din cauza aceasta pierdem. Fumigatiile cu lemn sfant care a fost sfintit de rugaciunile calugarilor de la manastirile tibetane ajuta oamenii sa se gandeasca la lucruri pline de semnificatie, la lucruri sfinte.

Betisoarele de palo santo sunt parfumate diferit, avand aroma de: afine, aloe vera, cafea, magnolia, ciocolata, crin, eucalipt, garoafe si vanilie. In afara problemelor spirituale pe care le rezolva, multe dintre aceste produse sunt tematice si ajuta la rezolvarea unor ecuatii mai lumesti, cum ar fi:

-succesul in afaceri.
-atragerea banilor si cheltuirea acestora cu prudenta si in scopuri pozitive. Palo santo ajuta omul sa isi dea seama ca daca are noroc de bani, nu trebuie sa consume alcool sau droguri, sa frecventeze regulat cluburile si sa faca in tot timpul cheltuieli exorbitante.
-antistres. Detensionarea asigura sanatatea fiecaruia dintre noi. Din timp in timp, avem nevoie sa evacuam stresul acumulat zilnic, sa putem sa fim la fel de eficienti la locul de munca si la treburile pe care le prestam in gospodariile noastre.
-armonia in familie si armonia cu toti oamenii pe care ii intalnim. Este minunat sa nu ne certam cu cei din jur, chiar daca acestia ne umilesc prin atitudinea sau vorbele lor! O disputa poate oricand sa degenereze, iar costurile ei devin foarte mari.
-protectie de accidente, lucruri rele, energiile negative ale oamenilor pe care le trimit catre voi pe aripile gandurilor lor.
-pentru temperarea pana la eliminare a geloziei nejustificate. Palo santo are puterea de a inlatura gelozia aceea din egoism de care vorbea Rebreanu in romanul psihologic Ciuleandra: “Am iubit-o atat de mult, incat am omorat-o!”
-pentru sporul casei si curatarea acesteia de toate relele. O locuinta curata asigura sanatatea deplina a locuitorilor ei.
-pentru cresterea fertilitatii.

Copiii reprezinta cea mai mare bogatie a acestei lumi si palo santo ajuta in mod sigur familiile care si-i doresc, dar nu ii pot avea.
Pe site exista articole complete despre fumigatie, produsele sunt frumos ordonate pe categorii si preturile sunt accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *