Prezentare HostScore

HostSscore- o noua modalitate bazata pe date sau informatii de a pentru a alege un furnizor de gazduire Web

HostScore, lansat recent, este un site Web in care se vor publica date cu privire la performantele unui furnizor de gazduire Web si de lucruri usor de invatat pentru consumatorii de gazduire Web.

HostScore este un calcul exclusiv, bazat pe o combinatie ponderata a vitezei serverului, a timpului de disponibilitate, a evaluarilor editorilor si a utilizatorilor, indicand calitatea serviciilor oferite de un furnizor de gazduire Web.

De ce a fost creat HostScore? HostScore are drept misiune speciala aportul de informatii precise si axate pe datele sau informatiile oferite de consumatorii de servicii de gazduire Web.

Pareri despre serviciile de furnizare de gazduire Web transparente, axate pe date.

Unul din elementele cele mai critice care lipseste din industrie este transparenta pentru consumatori, iar HostScore a fost special conceput pentru a rezolva aceasta problema. Ai la indemana deci atunci cand alegi un serviciu de furnizare de gazduire Web puterea de a lua propriile tale decizii, bazate de aceasta data pe date factuale, transparente si bazate pe informatii oferite de catre cei care folosesc deja aceste servicii. Si poti avea in acelasi timp, un acces chiar la datele brute.

Algortimul HostScore si calculul sunt publicate pe site. Datele sunt compilate si transformate in mai multe grafice. Relatia cu alte societati de gazduire Web este divulgata in mod clar pe pagina oficiala a site-ului.

In acest fel, se spera ca toti utilizatorii si consumatorii vor incinta acesti furnizori de gazduire Web sa devina din ce in ce mai competitivi.

O alegere mai vasta pentru consumatori. Astfel ca, HostScore va fi o platforma care va acoperi nu doar marcile principale de gazduire Web, ci si marcile mai mici care furnizeaza si ele servicii de gazduire, care vor sa atraga noi clienti.

Ai incredere in datele HostScore- cum sunt calculate datele de aici?

HostScore = (0.40 * A) + (0.30 * B) + (0.20 * C) + (0.10 * D)

Timp de disponibilitate- A, este masura disponibilitatii serviciului. Corespunde la un % din 35 din modelul de notare.

Viteza, B, este masurarea timpului de raspuns a site-ului Web, in milisecunde. Si are o pondere de 30% din modelul de notare HostScore. Viteza de gazduire este testata tot la patru ore.

Nota editorului, C, este « scorul editorului » si are o pondere de 20%, luand in considerare alte caracteristici sau experiente notate in cursul procesului de revizuire.

Scorul utilizatorului, D, este bazat pe evaluarile utilizatorilor, evaluari verificate. In acest moment se foloseste Wilson Score Interval cu un interval de incredere de 95% pentru a se tria parerile utilizatorilor.

Metoda si-de dovedit deja eficienta si functioneaza in principalele sisteme upvote si downvote care sunt prezente in abundenta pe Internet. Nota utilizatorilor reprezinta 15% din calculul HostScore.

De asemenea, se actualizeaza in fiecare zi datele cu privire la disponibilitate si la viteza. Iar un HostScore pentru fiecare serviciu de gazduire Web este calculat in fiecare dimineata si publicat in fiecare duminica pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *