Primarul Constanței anunță transport gratuit pentru elevii din municipiu – Esential

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat miercuri seară că toţi elevii din municipiu vor beneficia, începând de joi, de transport gratuit pe autobuzele CT Bus SA, relatează Mediafax.

„Începând de mâine, toţi elevii din municipiul Constanţa vor avea transport gratuit cu CT BUS SA”, a scris Făgădău pe pagina sa de Facebook.

El a menţionat că de gratuitate vor beneficia atât preşcolarii, cât şi şcolarii şi liceenii.

„Anticipez întrebările, aşa că răspund: da, toţi elevii de la grădiniţă până la liceu, inclusiv”, a completat primarul Constanţei. Pe ordinea de zi a unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Municipal Constanţa, convocată joi, se află proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 302/2017 privind acordarea de facilităţi la transportul public de călători pentru categoriile de persoane beneficiare din municipiul Constanţa.

Alte două proiecte din cele patru de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a CLM, toate iniţiate de primarul Decebal Făgădău, se referă la acordarea de „Servicii sociale şi socio-medicale pentru persoanele vârstnice din municipiul Constanţa” şi, respectiv, la aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului social „Compartiment pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *