Primele constatări ale procurorilor după incendiul de la Constanța: Nu toți pacienții au murit carbonizați, nu toți erau în paturi – Esential

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanța, Viorel Teliceanu, este prima peroană din rândul autorităților care a anunțat că în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase au murit 7 persoane, și nu nouă, așa cum anunțaseră autoritățile cu mai bine de două ore și jumătate înainte. El a explicat pentru HotNews.ro și cum a fost posibilă o astfel de confuzie și care sunt primele constatări la fața locului, în ancheta deschisă pentru ucidere din culpă.

Viorel Teliceanu, care conduce ancheta în acest caz, a explicat pentru HotNews.ro că 5 pacienți au murit la Spitalul de Boli Infecțioase, iar 2 au murit după ce au fost transferați, în urma incendiului, la Spitalul Județean, respectiv Spitalul Militar.

Potrivit procurorului, confuzia s-a produs după ce de la Spitalul Județean Constanța s-a anunțat că 3 pacienți transferați acolo au murit, constatându-se apoi că este vorba despre unul singur.

El a spus că nu toți cei 5 pacienți decedați la Spitalul de Boli Infecțioase au fost găsiți pe paturi, unii dintre ei încercând să ajungă la lift. Nu erau toți arși, unii au murit intoxicați cu fum, a mai spus procurorul.

spot_imgspot_img