Prin ce se remarca noul smartphone Mate XS 2 de la Huawei?

In ciuda faptului ca in ultimii ani telefoanele mobile lansate pe piata au adus o multime de inovatii, in continuare putem observa cum brand-urile de top din acest domeniu aduc constant produse care sa ne surprinda si sa ne faca viata mai usoara.

Tot asa este si noul model de smartphone al celor de la Huawei, Mate XS 2. Daca nu stii inca daca merita sa ai in vedere Huawei Mate XS 2 comanda online in ceea ce urmeaza vei putea descoperi care sunt principalele puncte forte ale acestui model de telefon smart.

Ecran pliabil la calitate premium

Primul lucru care poate fi remarcat in cazul modelului Mate XS 2 este dat de calitatea materialelor premium folosite pentru realizarea unui telefon cu ecran pliabil. Este un telefon al carui ecran se deschide sub forma aripilor de soim inspre exterior. Alinierea dintre afisajul ecranului si balamale este una perfecta. Ecranul este de tip True-Chroma si are dimensiunea de 7,8 inchi, cu o rata de refresh de 120 Hz.

Procesor fiabil si puternic

Mate XS 2 dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 888 4G cu chipset Octa core. Acest model de telefon smart ruleaza pe versiunea specializata a EMUI 12, versiune care are la baza sistemul Android 12. Pentru a se evita supraincalzirea dispozitivului, sistemul de racire este pe baza de grafen lichid. In acest mod caldura este disipata prin intermediul unei metode revolutionare a camerei de vapori.

Baterie cu autonomie mare

Un alt aspect care poate fi remarcat in cazul modelului Mate XS 2 de la Huawei este autonomia mare a bateriei. Prin capacitatea de 4600 mAh, bateria cu care este echipat acest model de telefon permite utilizarea timp indelungat a telefonului fara a avea nevoie de incarcarea bateriei. In privinta incarcarii, telefonul dispune de functia de incarcare rapida de 66 W. Aceasta functie este foarte utila pentru incarcarea imediata a telefonului.

Sistem de camere performante

Sistemul de camere cu care vine echipat telefonul pliabil Mate XS 2 este de tip True-Chroma. Acest sistem de camere ofera posibilitatea de a surprinde detalii clare si dispune de functia True Color. Sistemul de camere poate oferi pana la 50 MP in ceea ce priveste rezolutia camerelor. Intreaga tehnologie pentru camerele acestui model de telefon de la Huawei se bazeaza pe noua tehnologie implementata, si anume Huawei HD Optics.

Sunet de calitate inalta de jur-imprejur

Avand in vedere ca vorbim despre un telefon smart cu ecran pliabil, calitatea sunetului trebuie sa fie la standarde de top. Indiferent daca vrei sa urmaresti un video sau daca vrei sa iei parte la o conferinta online direct de pe telefonul Mate XS 2, trebuie spus ca vei avea parte de sunet de calitate de jur-imprejur. Acest lucru prin prisma difuzoarelor stereo duble ultra-subtiri si care ofera o amplitudine mare.

Daca toate specificatiile si functionalitatile telefonului Mate XS 2 te-au convins, poti cumpara Huawei Mate XS 2 comanda online din oferta magazinului online oficial Huawei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *