Probleme mari pentru Guvernul Cîţu! Sondajul care răstoarnă scena politică. Ce a făcut PSD – Capital

Ies la iveală cifre absolut incredibile după doar 5 luni de la instalarea Guvernului condus de către Florin Cîţu la Palatul Victoria. Cei de la PSD domină categoric toate sondajele de opinie, iar diferenţa faţă de rivali creşte din ce în ce mai mult.

Lovitura momentului în politică

Mai multe sondaje de opinie comandate de către cei de la PSD arată că social democraţii au dat lovitura pe scena politică. Se află pe primul loc în intențiile electorale ale cetățenilor români.

Sondajul Sociopol ridică enorm PSD-ul

Cei de la Institutul de sondare Sociopol au întrebat 1001 de cetățeni români ”dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, dvs. cu reprezentanții cărui partid ați vota, dintre următorii?”.

Astfel, dacă alegerile parlamentare ar avea loc duminica viitoare, PSD ar obține 36%, PNL – 22%, USR-PLUS – 15%, AUR – 11% și UDMR – 6%.

Şi la Avangarde PSD e lider

Și în sondajul Avangarde, PSD ocupă prima poziție, cu un procent de 36%. În același chestionar, PNL a obținut 23%, AUR 15%, Alianța 2020 USR PLUS 14%, iar UDMR 5%.

IRES urcă AUR pe podium

Al treilea sondaj, efectuat de IRES, arată că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, 36% dintre români ar alege PSD, 28% PNL, 14% AUR, 11% USR-PLUS, 3% PRO România și 3% UDMR.

Coaliția de guvernare reprezintă mai puțin de jumătate din preferințele electorale ale românilor, a remarcat Sorin Grindeanu în direct la Antena 3.

„Munca făcută a readus partidul acolo unde trebuie, la 35-36%, dar mai important e un alt lucru. Vă aduceți aminte ce ne spunea domnul președinte Iohannis când voia neapărat alegeri anticipate?

Că Parlamentul nu mai reflectă voința românilor. Dacă ne uităm acum, revenind la acea logică, vedem că actuala coaliție de guvernare nu mai face nici măcar pe aproape 50%”, a spus Grindeanu, conform sursei citate.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *