Proiectoarele LED de la VtacSmartHome si avantajele acestora

showroom VSH-vtacsmarthome

showroom VSH-vtacsmarthome

Proiectoarele LED sunt din ce in ce mai folosite atat pentru spatiul interior cat si pentru cel exterior. Având în vedere faptul ca vara bate la usa si spatiul exterior este din ce in ce mai folosit, iluminarea sa prin folosirea de proiectoare LED este o idee extrem de utila.

Ce reprezinta un proiector LED?

Proiectoarele LED sunt sisteme de iluminat de mare putere ce pot fi folosite cu succes pentru iluminarea spatiilor de dimensiuni mari precum gradinile, parcarile, terenurile sportive, incintele unor birouri sau depozite si chiar fatadele cladirilor. Exista proiectoare LED cu lumina rece si cu lumina calda. Puterea lor variaza deci este important sa stii cate lumina ai nevoie si ce consum presupune acest lucru.

Iluminatul in aer liber implica folosirea de proiectoare LED de 50-200 W, cu lumina rece 6000-6500K. Atunci cand vorbim despre iluminatul amiental pot fi alese proiectoare LED de 10-30W, cu lumina calda 2700-3200 K.

In general este folosit pentru decor insa foarte multe persoane se orienteaza, in prezent, catre folosirea de proiectoare LED pentru iluminatul de supraveghere.

Daca esti interesat sa achizitionezi proiectoare LED cu o durata indelungata de viata si sa iti ofere un iluminat eficient intra pe vtacsmarthome.ro si alege-ti modelele necesare. VtacSmartHome este partenerul oficial V-TAC LED lightning in Romania, iar recent au fost deschise atat magazinul online, cat si probabil cel mai mare showroom din Europa de Est.

Care sunt avantajele folosirii de proiectoare LED?

  1. Montaj usor

Un prim avantaj vizeaza faptul ca proiectoarele LED se monteaza usor, fara a fi necesare cunostinte foarte tehnice sau anumite instrumente sau echipamente specifice.

  1. Durata mare de viata

Un avantaj major al unui proiector LED achizitionate de pe site-ul vtacsmarthome.ro este durabilitatea sa. Durata sa de viata poate fi chiar si de zece ori mai mare decat a surselor de lumina cu halogen, cu incandescenta sau cu lumini flourescente. In momentul in care se apropie de finalul duratei de viata, proiectoarele LED nu se sting ci se dimuneaza treptat. Astfel vei fi avertizat ca este momentul sa le schimbi, fara a ramane in intuneric. Exista modele cu o durata de viata de 50 000 lei.

  1. Lumina puternica

Un alt avantaj pe care il au proiectoarele LED este lumina puternica pe care acestea o asigura, fasciculul de lumina alb al unul LED asemanandu-se cu lumina din timpul zilei. In contextul in care ele sunt utilizate pentru iluminarea unui stadion, spectatorii vor resimti atmosfera ca un mijlcul zilei. Dincolo de acest aspect, consumul nu pune probleme instalatiei electrice motiv pentru care riscul unei avarii este minimizat.

  1. Buna rezistenta la temperaturi extreme

In comparatie cu alte corpuri de iluminat, cele mai noi modele de proiectoare LED sunt foarte rezistente la orice tip de temperaturi, scazute sau ridicate. In timp, ele su dovedit faptul ca raman stabile si functionale chiar si in conditii de inghet ceea ce le face potrivite pentru utilizarea inclusiv in depozite frigorifice.

  1. Consumul redus

In prezent, exista proiectoare LED de la 10 si pana la 100 W. Acestea consuma cu 50 pana la 80% mai putin decat proiectoarele cu halogec. Prin urmare, putem afirma ca un proiector LED de 100 W va inlocui, cu succes, un proiector cu halogen de 500 W. I

  1. Posibilitatea de folosire ca masura de securitate

Proiectoarele LED dotate cu senzor de miscare reprezinta o masura ideala de securitate, indiferent ca vorbim de un spatiu rezidential sau comercial. Ele sunt extrem de utile in cazul unei infractiuni de incalcare a proprietatii, oferind o imagine clara inregistrarilor de pe camerele de supraveghere. In plus, folosirea de proiectoare LED cu senzor de miscare contribuie la reducerea consumului de energie electrica in timpul in care senzorul nu percepe miscare in raza sa de actiune.

Prin urmare, folosirea de proiectoare LED este o alegerea ce ofera numeroase avantaje deci poate fi luata in calcul pentru iluminarea gradinilor, curtilor interioare, stadioanelor si diferitelor obiective ce se doresc a fi puse in valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *