Puteți primi bani plătiți, chiar și cu un istoric de credit prost

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Spre deosebire de bănci, unde un istoric de credit prost va duce cu siguranță la un refuz de împrumut, în cazul împrumuturilor de urgență, un istoric de credit prost poate să nu afecteze atât de mult. Istoricul de creditare este prescris și dacă motivele întârzierii plăților nu mai există, nu va exista niciun motiv ca persoana să nu primească bani până la salariu. Este posibil să primească o sumă mai mică decât cea cerută sau cu o dobândă mai mare, dar în orice caz va primi una.

Împrumuturile rapide sunt împrumuturi negarantate

Un împrumut negarantat înseamnă că societatea de împrumut nu primește nicio garanție fizică că persoana respectivă va rambursa împrumutul. De exemplu, creditele ipotecare sunt un tip de împrumut garantat, deoarece dacă persoana nu-și plătește împrumutul, îi este luată apartamentul sau casa. Împrumuturile rapide nu necesită documente cu privire la ceea ce deține persoana și la ce valoare bănească este evaluată proprietatea sa. Deși nu sunt garantate, acest lucru nu înseamnă că împrumuturile rapide nu pot recupera banii pe care i-au împrumutat de la debitori. Există reglementări cu privire la aceste situații, așa că acest tip de împrumut nu trebuie privit ca un cadou de bani.

Din punct de vedere psihologic, sunt de preferat împrumuturile rapide

Când se gândesc la credit, oamenii folosesc de obicei termeni precum „îngropat sub credit”, „covârșit de credit”, „viață pe credit” și așa mai departe. Toate aceste expresii arată clar că omului obișnuit nu îi place să trăiască cu ideea că datorează bani. Mulți oameni au împrumutat bani  de la cineva și au uitat să-i returneze pur și simplu pentru că lucrurile incomode nu sunt ușor de reținut. Oricât de ridicol ar părea, psihologia a dovedit-o: „Când ceva ne îngrijorează, încercăm să-l uităm sau măcar să-l disgradăm”. Înțelegând acest fapt, dacă ne uităm la procesul tradițional de luare a unui împrumut, vom observa că tocmai acesta a devenit motivul creării tuturor acelor expresii neplăcute despre împrumuturi. Oamenii care aleg să treacă printr-un proces lung de aprobare a împrumutului sunt de obicei supuși acestei torturi mentale „merit să mi se dea acești bani” deoarece solicită o sumă mare. Totuși, când suma este mică și procedura în bănci rămâne aceeași, atunci se caută variante mai ușoare. Banii până la salariu sunt doar o astfel de opțiune – credit ușor care nu provoacă disconfort psihologic sever.

Procedura scurtată este o condiție prealabilă pentru o atitudine mai puțin serioasă față de o astfel de obligație. Acest fenomen este o sabie cu două tăișuri, pentru că pe de o parte câștigă clienți, pe de altă parte – unii dintre clienți nu își dau seama că au o datorie. Aceasta este sarcina principală a companiilor din această industrie – să fie prieteni cu clienții lor și, în același timp, să nu permită tratarea frivolă a fondurilor.

spot_imgspot_img