Puțini știu asta! Ce pensie specială încasează Tudorel Toader. Suma este colosală | News20

”Dragnea şi Valcov încearcă să ne convingă că e bine să plasăm in mâinile lor rezerva strategică de aur a României, astfel economisind suficienţi bani. Pe lângă faptul ca doar costul de transport ar fi de sute de ori mai mare, putem economisi mai mulţi bani dacă ii tăiem pensia specială lui Tudorel Toader.

Cu pensia specială a lui Tudorel Toader tăiată, putem ava mai mulţi bani, iar aurul rămâne in siguranţă, nu in mâinile hoţilor.

USR a fost primul partid care a depus un proiect de lege pentru anulare pensiilor speciale. Prin proiectul USR, am fi economisit 5,9 miliarde de lei, bani suficienţi pentru a repara sute de km de drumuri ori pentru a construi 4 spitale regionale în România.

Vom continua lupta împotriva pensiilor speciale! Când vom ajunge la guvernare, acestea vor fi eliminate.”, spune deputatul USR.

De altfel, Tudorel Toader încasează lunar şi un salariu cu puţin peste 10.000 de lei. Acesta, profesor la Facultatea de Drept din Iaşi, primeşte lunar 82.374 de lei, iar ca ministru al Justiţiei primeşte o sumă de 69.686 de lei, potrivit declaraţiei sale de avere.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *