Rafturile metalice, suportul perfect pentru magazinul tău

Ai un magazin? Atunci ai și marfa. Dar ce faci cu marfă dacă nu ai unde să o depozitezi și mai ales unde să o expui corespunzător pentru a intra în atenția cumpărătorilor.
Așadar cea mai bună opțiune este achiziționarea unor rafturi metalice de perete. Acestea sunt perfecte atât pentru a depozita marfă dar pentru a o expune în magazin.


Ce rafturi de metal se potrivesc pentru marfa mea?


Datorită construcției sale, a materialului și a capacității sale de susținere, dar și a modularității rafturilor și a posibilităților nenumărate de personalizare prin adăugarea diferitelor tipuri de elemente, rafturile metalice de perete reprezintă produsul ideal pentru orice spațiu comercial.
În funcție de marfă pe care o ai, spațiul disponibil și nevoile tale, poți alege între diferite tipuri de rafturi de metal pentru perete.

În primul rând, acestea pot depozita atât produse alimentare, cât și nealimentare, apoi trebuie să verifici și dimensiunile de care ai nevoie, iar modelele pot și ele să fie diferite, de la colțare până la rafturi cu cârlige.

Numărul de rafturi, lățimea sau lungimea, toate pot fi alese după necesitatea mărfii tale.

În plus poți adăuga rafturilor diferite elemente atât pentru a le spori utilitatea, cât și pentru a atrage atenția asupra produselor expuse. Acestea sunt de mare folos pentru a organiza produsele și pot fi și un element de decor.

Folosind rafturi metalice de perete, marfa ta va sta la loc sigur, va fi frumos expusă și pe lângă asta poți câștiga mai mult spațiu atât în depozit cât și în magazin.


Dar pentru depozit?


Atunci când este vorba de un depozit, rafturile de depozitare paleti sunt esențiale.
Având o structura metalică modulară, rafturile pentru depozitare reprezintă soluția perfectă pentru cei care doresc depozitarea optimă și facilă a produselor, fie că este vorba de europaleți sau marfă ambalată divers. Gama variată de rafturi, capacitatea de stocare, infinitele posibilități de interconectare le-au transformat în cele mai căutate produse pentru depozitare din întreagă lume.
Rafturile de depozitare pentru europaleți sunt realizate prin tehnologia CAD din în metal vopsit în câmp electrostatic, tratat termic.
Modelele variază în funcție de componentele sale, la fel și greutatea acceptată, astfel îți poți alege exact tipul de raft de care ai nevoie și dacă este necesar rafturile pot fi și conectate între ele.


In concluzie, rafturile din metal pentru expunere sau depozitare sunt mai mult decât importante pentru afacerea ta, așadar alege un furnizor care poate oferi o gama variată de rafturi metalice ieftine, rafturi de perete și de mijloc, rafturi legume-fructe, rafturi din lemn, mese pentru casă de marcat, sisteme de acces și ghidaj, coșuri plastic și cărucioare supermarket dar și accesorii pentru rafturi metalice.

Toate produsele comercializate să fie sunt certificate conform către producător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *