Reguli de baza pentru a-ti imbunatati relatia

Indiferent de credinte, studii sau alte teorii care vorbesc despre iubirea vesnica si cat dureaza, trebuie sa fim clari ca nu exista o regula stabilita intrucat este ceva foarte personal. Nu toate situatiile pot fi extrapolate de la un partener la altul, deoarece toti oamenii sunt diferiti unul de celalalt, iar relatiile depind si de multi alti factori. Cu unele ocazii, am reusit sa citesc sau sa ascult oamenii care au comentat ca trebuie sa fie intr-un cuplu pentru a fi in pace cu unul sau acelasi.

Comunicarea este axa centrala a unei relatii de cuplu, ideea este ca comunicarea depaseste daca vorbeste sau nu unul sau cat de mult vorbeste. Are mai mult de-a face cu ceea ce se spune si cum se spune. In multe ocazii nu suntem fi constienti de puterea modului in care ne exprimam dorintele sau opiniile in cadrul relatiei, provocand adesea o ruptura. Este evident ca calitatea comunicarii va determina viitorul relatiei. eporno.ro iti pune la dispozitie cateva recomandari de la specialisti pentru o relatie de cuplu mai buna.

In fiecare zi in planul cuceririi

Avand in vedere ca jocul a fost deja castigat si ca nu trebuie facut altceva pentru a-l cuceri pe celalalt este primul pas in deteriorarea relatiei. Amintirea celor mai utile strategii de la inceputul relatiei si aplicarea lor, precum si actiuni noi bazate pe cunostintele pe care le are cuplul, vor pastra scanteia si emotia si il vor impiedica pe celalalt sau pe tine insuti sa devina ceva la fel de evident ca si canapeaua din living.

Modifica rutina

Rutinele prevaleaza pentru ca sunt confortabile, dar pot deveni automate si, prin urmare, pierd emotia. Da spatiu spontaneitatii, indrazniti sa faceti propuneri neobisnuite si schimbati confortul pentru actiune. De exemplu, profitati de o zi insorita pe saptamana si intalniti-va undeva in oras dupa munca pentru a discuta in timp ce cade noaptea.

O relatie sexuala buna

Sexualitatea este influentata de biologie, dar si psihologia ambilor. Stresul si oboseala de zi cu zi nu sunt cei mai buni companioni pentru o relatie. Rasul, pe de alta parte, relaxeaza si permite o abordare mai relaxata. Gasirea sau crearea unor medii adecvate (de asemenea, emotionale) si evitarea intalnirilor „automate” sunt modalitati bune de a mentine o relatie dinamica si incitanta. Pregatirea mancarii impreuna, fara graba si anuntarea in prealabil, astfel incat sa fiti amandoi pe aceeasi pagina, este o modalitate buna de a va pregati pentru sex.

Evitati sa fiti „tipici” in orice

A scapa de stereotipuri sau a evita caderea lor este o modalitate de a mentine „identitatea”. Fiecare isi construieste ziua si viata in felul sau. Este usor sa o faci in functie de retetele pre-facute ale societatii (doamna cantaletosa, barbatul grumos si indiferent in fata casnicului …), dar este mai imbogatitor si imbucurator sa o faci dupa propria formula.

O relatie de cuplu este ca o planta care trebuie cultivata zi de zi. Detaliile si rabdarea unele cu altele stau la baza unei relatii de iubire care sa lucreze si sa indure in timp. Urmand sfaturile anterioare, iti poti imbunatati relatia, astfel incat armonia si fericirea sa-ti viziteze inima din nou. Aflati si practicati-le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *