S-a enervat atât de tare încât şi-a criticat şi fotbaliştii care n-au fost pe teren! Becali s-a dezlănţuit şi l-a luat la ţintă pe Man: “S-a smecherit şi el!” | News20
S-a enervat atât de tare încât şi-a criticat şi fotbaliştii care n-au fost pe teren! Becali s-a dezlănţuit şi l-a luat la ţintă pe Man: "S-a smecherit şi el!"

Egalul cu FC Voluntari, 2-2, l-a nemulţumit atât de tare pe Gigi Becali (60 de ani) încât patronul FCSB şi-a criticat şi fotbaliştii care n-au fost pe teren în meciul din Ilfov. Patronul roş-albaştrilor l-a criticat în direct la TV pe Dennis Man (20 de ani), “perla” care a văzut meciul din tribune, suspendat fiind după cartonaşul roşu încasat în derby-ul cu Craiova (3-2, pe Arena Naţională).

“S-a smecherit şi el”, a spus Becali despre Man, sâmbătă seara, la DigiSport, enervat fiind de rezultatul dintre FCSB şi FC Voluntari. “Man e şi el vinovat, că dă cu capul. Avem un jucător, Man, şi ăla e suspendat pentru că dă cu capul. S-a şmecherit, dă cu capul”, a mai spus Gigi Becali.

Man a fost suspendat două etape de către Comisia de Disciplină a FRF după ce l-a lovit cu capul în faţa pe Marius Briceag, de la U Craiova.

FC Voluntari – FCSB s-a terminat 2-2, după ce Tănase (14, penalty) şi Hora (48), respectiv Armaş (28) şi Căpăţînă (45+1) au marcat. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul doi în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce FC Voluntari e penultima, cu 21 de puncte. În plus, Pintilii s-a accidentat în prima repriză şi a ieşit de pe teren înainte de pauză, în minutul 41.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *