Ce spune Simona Halep despre un nou antrenor. Reacția neașteptată a sportivei noastre. Situație extrem de gravă | NEWS20

Simona Halep a plecat, sâmbătă dimineaţă, spre Statele Unite ale Americii, acolo unde urmează să joace dubla Indian Wells – Miami.

Sportiva noastră a fost întrebată din nou despre numirea unui nou antrenor şi a dezvăluit că acest lucru nu reprezintă o prioritate pentru ea, scrie DigiSport.

“În momentul de faţă, nu se mai pune problema antrenorului. O să văd ce o să fac săptămâna viitoare sau zilele următoare. Nu este nimic concret, nimic clar, o să văd de la zi la zi cum merg treburile şi ce decizii voi lua”, a spus Simona Halep.

Parteneriatul Halep – Van Cleemput a durat doar o săptămână

 

Simona Halep a încheiat colaborarea lui Thierry Van Cleemput după numai o săptămână. Turneul de la Doha, acolo unde Simona Halep a ajuns până în finală, pe care a pierdut-o în faţa jucătoarei din Belgia, Elise Mertens, scor 6-3, 4-6, 3-6, a fost suficient pentru ca numărul 2 WTA să îşi dea seama că nu este compatibilă cu Van Cleemput. 

La scurt timp după despărţirea de germanul Sascha Bajin, Naomi Osaka a cooptat un nou membru în staff.

Simona Halep nu este singura care a pus capăt colaborării cu antrenorul său în acest an. Aceeaşi decizie au luat-o Naomi Osaka şi Daria Kasatkina, jucătoare ce au pus capăt colaborării cu Sacha Bajin, respectiv Filip Dehaes.

Halep a explicat şi motivul pentru care a renunţat la colaborarea cu belgianul Thierry Van Cleemput, 50 de ani.  

„Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”, a declarat atunci Simona Halep. 

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *