Saci de vidat parfumati pentru imbracaminte

Cumpara Saci de vidat haine parfumati

Sacii vidati pot fi considerati in mod legitim o inventie utila in orice gospodarie. De-a lungul anilor, multe lucruri se acumuleaza in casa, pe care de multe ori nu avem unde sa le punem. Pentru depozitarea compacta a hainelor, cel mai bun mod este sa folositi saci vidat parfumati. Folosirea acestor saci vidat parfumati va va ajuta nu numai sa pastrati un loc in dulap, ci si sa evitati deteriorarea imbracamintei datorita opresiunii sale.

Sacii de vidat pentru depozitarea hainelor, vin in diferite dimensiuni, dar exista cateva sfaturi pentru utilizarea corecta.

Cum sa folositi saci vidat parfumati?

Inainte de a stoca lucrurile in saci, trebuie sa le pregatiti cu atentie. In primul rand, toate lucrurile trebuie spalate si complet uscate. In al doilea rand, atunci cand stivuieti lucrurile intr-un sac, asigurati-va ca partile ascutite si proeminente ale hainelor (nasturi, tinte, fermoare) sunt in interiorul produsului sau sigilate ermetic. Acest lucru trebuie facut pentru a nu rupe sacul in timpul pomparii aerului. Intr-un sac se recomanda sa nu se puna peste 15 kg de haine. Cand umpleti sacul, se recomanda sa lasati o distanta de 7-10 cm de margine, astfel incat acesta sa poata fi inchis liber si aerul sa iasa liber. Prin urmare, sacul este plin de lucruri, acum il inchideti prin glisare. Pentru a vida sacul, veti avea nevoie de un aspirator. Scoateti capacul supapei de protectie din sac si apasati furtunul aspiratorului cat mai aproape posibil. Porniti aspiratorul si asteptati ca aerul sa fie eliminat pana cand acesta va scadea in volum si va deveni dens si ferm. Inchideti supapa cu capacul.

Saci vidati parfumati pentru imbracaminte Cea mai buna modalitate de a stoca in siguranta hainele este dificil de gasit. Acesti saci de vidat parfumati protejeaza lucrurile de umiditate, mucegai, mirosuri neplacute, precum si insecte, molii, de exemplu. Exista saci cu un carlig, care vor permite sa va depozitati hainele exterioare pe verticala in dulap. Nici nu va puteti imagina cat spatiu veti economisi folosind aceasta metoda de stocare a hainelor. Dar tineti cont de faptul ca, in cazul depozitarii pe termen lung a hainelor, la fiecare 6 luni, este recomandabil sa scoateti lucrurile din sac, sa le aerisiti si sa le inchideti din nou, ca prima data

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *