Salon Du Mariage

Ştim bine că planificarea şi organizarea unei nunţi este un eveniment foarte important şi care necesită atât timp, cât şi o atenţie sporită detaliilor de orice tip. Astfel, organizarea unui eveniment astfel de important începe cu alegerea locaţiei, respective cu sala de nuntă, care reprezintă de altfel şi locul de la care începe organizarea celorlalte aspecte precum:

  • Meniu
  • Decor
  • Muzica

V-aţi imaginat vreodată că nunta dumneavoastră să aibă loc într-un salon vis? Ei bine, acum este posibil! Salon Du Mariage, pune la dispoziţia dumneavoastră doua saloane special amenajat pentru organizarea unor evenimente importante precum nunta dumneavoastră. La salonul pentru nunta Salon Du Mariage, decorul ospitalitatea şi serviciile de înaltă calitate vă garantează o nuntă conform visurilor dumneavoastră. De altfel, salonul de botez Salon Du Mariage este locaţia ideală a unui eveniment a căror invitaţi sunt într-un număr destul de mare. Aspectul deosebit şi de altfel inedit este asigurat de un design special, simplu şi elegant, însă poate fi adaptat conform cerinţelor dumneavoastră. Ambianţa de căldură şi lumină, detaliile deosebite cărora le-am acordat o atenţie importantă şi decorul unic, sunt doar câteva dintre elementele care se vor îmbina armonios cu dorinţele dumneavoastră, astfel încât vor transpune întreg evenimentul într-o nuntă memorabilă, la care aveţi visat mereu.

Despre Salon Du Mariage Bucureşti

De la sala perfect amenajată la decoraţiunile elegante, florile potrivite, la meniul exclusivist până la ţinutele spectaculoase ale invitaţilor surpriză, Dj, soluţii de sunet şi filmare, recepţie şi parcare – totul va fi spectacular şi organizat cu cea mai mare atenţie de la cel mai mic detaliu în parte. Misiunea complexului Salon Du Mariage este nici mai mult, nici mai puţin decât pregătirea ireproşabilă şi impecabilă, acompaniata de o petrecere memorabilă şi absolut spectaculoasă!

Salon Du Mariage este centrul de evenimente accesibil tuturor celor care îşi doresc organizarea unei nunţi impecabile şi realmente memorabile, fără să existe nici cea mai mică grijă că aţi putea rata vreun aspect în ceea ce priveşte organizarea unui astfel de evenimentul important, întrucât Salonul Du Mariage pune la dispoziţia dumneavoastră şi un consilier în organizarea evenimentului, care vine în sprijinul dumneavoastră, astfel încât visul să devină realitate. De altfel, Salonul Du Mariage deţine expertiză, valorifica experienta dobândită şi încurajează de fiecare dată ideile partenerilor, astfel încât o combinaţie a acestora să ducă la realizarea unui eveniment reuşit şi memorabil atât pentru centrul de nunţi Ballroom, cât şi pentru parteneri.

Mai mult decât aspectele care vizează partea de organizare a unei nunţi, Salon Du Mariage îşi propune să creeze concepte unice şi să întreacă aşteptările clienţilor din toate punctele de vedere.

De asemenea, Salonul Du Mariage dispune de 2 saloane, fiecare specific anumitor evenimente precum:

Bine înţeles că aceste criterii trebuie să corespundă fără doar şi poate cu numărul invitaţilor pe care îi aveţi. Astfel încât saloanele noastre sunt specifice atât evenimentului pe care dumneavoastră vreţi să îl organizaţi, cât şi numărului de persoane. Designul şi aranjamentele vor fi realizate în funcţie de dorinţele dumneavoastră, şi în strânsă legătură cu recomandările specialistului nostru în organizarea de evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *