Agenție de marketing online pe sufletul businessului tău!

Cauți o agenție de marketing online pe sufletul businessului tău? Digital Manifest știe cel mai bine cum stă treaba în mediul online!

Ți-ai pus vreodată întrebarea, care ar fi diferența dintre marketingul online și marketingul clasic? 

Care este diferența dintre online și offline?

Ei bine, diferența majoră dintre  marketingul online și marketingul clasic este aceea că în online, față de anii trecuți, putem cunoaște mult mai multe lucruri despre comportamentul consumatorului. 

Putem cunoaște destul de simplu dacă a intrat pe site, când a intrat pe site, câte minute a petrecut acolo, ce anume l-a interesat. Putem de asemenea cunoaște ce vârstă și ce sex are, din ce oraș ne-a căutat. 

Faptul că a intrat sau nu pentru prima oară pe pagina noastră web este iarăși un lucru pe care marketingul online îl are la îndemână spre deosebire de marketingul offline.

Utilitatea unei agenții de marketing online

Dacă tu știi mult mai multe despre clienții care îți vizitează site-ul, te întrebi atunci de ce a-i putea avea nevoie de o agentie de marketing, pentru strategii si campanii online

Marele dezavantaj al faptului că acum poți afla totul despre comportamentul consumatorului , este că și concurența poate afla la fel. 

Aici intervine o agenție de marketing online. Specialiștii în domeniul online vor face diferența dintre tine și concurență folosindu-se de metode doar de către ei cunoscute. 

Digital Manifest, agenție de marketing online cu potențial 

Chiar dacă nu este de mult înființată, oamenii care stau în spatele Digital Manifest au în spate suficientă experiență cât să o împărtășească cu tine! Faptul că au crescut într-un an cât alții în zece, nu este deloc o poveste. Este realitatea cruntă pe care concurența o are de înfruntat. Portofoliul lor este cel care dovedește veridicitatea afirmațiilor!

De ce agenție de marketing online? De ce Digital Manifest?

În pimul rând pentru că Digital Manifest au avut o creștere aproape miraculoasă, asta înseamnă că la fel vor face și cu bussinesul tău. Logic, nu?

În al doilea rând pentru că fiind la început de drum sunt la curent cu ultimele noutăți în materie de strategii de marketing online. Doar au cercetat cu ardoare piața înainte să se apuce de implementat strategii. Se pare că au reușit. Se pot situa lejer pe același loc cu multe agenții care au ani de muncă în spate.

O agenție de marketing online trebuie să fie cea care le croiește drumul clienților  tăi până la tine astfel încât să nu fie mâncați de vreun lup pe drum. În cazul de față lupul fiind concurența iar drumul fiind strategiile de marketing implementate.

 Marketingul online ajută companiile să atingă obiectivele vizate de orice campanie implementată :

-realizarea de brand awareness (constientizarea brandului)

-brand attitude (dezvoltarea unei atitudini față de brand) fată de produs.

Parintele marketingului, ” Filip Kotler” demonstrează în ultima sa carte că fără Internet nu se mai poate.

 Publicitatea online ajungând să depășească în 2005 suma de 10 miliarde de dolari. Yahoo face profituri din publicitate similară rețelei CNN.

Chiar și în România , în 2006, piața IT a depasit 1 miliard de Euro, dintre care o parte sunt bugete pentru online.

Filozofia marketingului 

Marketingul a apărut datorită nevoilor și dorințelor indivizior. Oamenii au nevoie de hrană, de apă, de locuințe, de transport, de recreere, de distracție, de a ajunge pe o treapă socială cât mai înaltă. 

Aceste nevoi sunt studiate de către marketing astfel încât să le satisfacă oamenilor nevoile, asigurând astfel profitabilitatea companiilor. 

Așadar, piața este câmpul de luptă în care compania luptă cu inamicii-competitorii, atragerea competitorilor fiind obiectivul comun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *