Salvează mult spațiu în unitatea HoReCa folosind rafturi metalice de perete!

Păstrează-ți bucătăria profesională și spațiul de depozitare ordonat cu selecția derafturi metalice de perete oferite de către TC Romania Crown Cool.

Inclusiv depozitul, camera frigorifică, spațiul în care îți depozitezi de obicei echipamentele de lucru și vesela, orice fel de spații de stocare se pot transforma în zone foarte bine organizate cu ajutorul acestor piese de mobilier de fixat pe perete fabricate din oțel inoxidabil.

Nu există o soluție mai bună, decât aceste rafturi metalice pentru ca unitatea să își păstreze în siguranță ustensilele, ingredientele și consumabilele importante până când vor fi utilizate.

Cauți rafturi metalice de perete profesionale? Le găsești la TC Romania Crown Cool!

La TC Romania Crown Cool există o selecție specială de rafturi pentru bucătăriile profesionale cu opțiuni de personalizare, astfel încât ele se pot integra foarte bine în spații HoReCa de toate formele și dimensiunile.

Expedierea rapidă, prețurile mici și serviciile de service excelente oferite clienților fac din acest distribuitor prestigios de pe arena românească de profil – TC Romania Crown Cool, cea mai bună alegere pentru a satisface toate nevoile profesionale ale antreprenorilor HoReCa.

Investind în rafturi metalice de perete orice manager poate să profite la maxim de spațiul pe care îl are la dispoziție în locație.

Rafturi de perete variate, pentru tot felul de lucruri ce trebuie stocate!

În general restaurantele urbane nu au foarte mult spațiu în bucătăriile lor și de aceea soluția amplasării unor rafturi metalice de perete va permite creșterea capacității de depozitare fără însă a micșora spațiul existent.

Se pot pune rafturi din oțel inoxidabil de perete inclusiv deasupra blatului de preparare al produselor gastronomice pentru a ușura munca bucătarilor și a permite accesul ustensilelor și ingredientelor pentru anumite rețete, în așa fel încât să fie la îndemână pentru a le face mai accesibile.

Mai mult decât atât, dacă există niște spații de stocare anexă, pe asemenea rafturi se pot pune acele echipamente de mărime mare, care nu sunt folosite zilnic. Este cea mai bună soluție pentru a face mai respirabil locul de muncă din bucătăria profesională.

Pe rafturile cu polițe din sârmă metalică se pot usca vasele și cratițele în cel mai scurt timp. În acest caz sunt de evitat cele solide, deoarece din cele realizate din sârmă apa se poate scurge în chiuvetă de sub raftul cu montare pe perete.

Orice profesionist poate să găsească cele mai bune produse de acest gen sau cu polițe metalice pline, pentru a le fixa în bucătărie ori cămară.

Unitățile de rafturi din sârmă cromată sunt ideale pentru depozitarea uscată sau din medii încălzite, inclusiv depozite și vânzarea cu amănuntul. Ele sunt concepute anume pentru a crește vizibilitatea și ventilația și pot să aibă și un strat epoxidic. Totuși, aceste unități sunt predispuse la rugină dacă sunt utilizate într-un mediu umed și atunci trebuie găsite variante de rafturi realizate din metal inoxidabil care din fericire există.

Rafturile din oțel inoxidabil sunt o categorie de rafturi dintre cele mai durabile și extrem de versatile. Ele au o rezistență la coroziune excelentă dată de materialul din care sunt fabricate și rezistă la stocarea de obiecte grele pe suprafața lor.

Acest tip de rafturi se poate fixa în orice mediu, fie el umed sau uscat, se pot folosi inclusiv la depozitarea unor alimente în camere reci, până la stocarea de mărfuri destinate pentru vânzării cu amănuntul și reprezintă opțiunea de înaltă calitate ce se potrivește cu orice zonă, scop sau sector, inclusiv comercial.

Pentru restaurante se pot utiliza rafturi metalice solide, cât și rafturi cu sârmă, de formă clasică, precum și rafturi triunghiulare.

Rafturile solide nu au deschideri pe suprafața lor și pot avea orice dimensiune. Pe ele se pot depozita orice lucru, fără a exista riscul de a aluneca sau de a se vărsa pe elementele de sub acestea. Sunt solide, ușor de curățat și întreținut, deoarece au o suprafață plană, lucioasă. Dezavantajul acestora este acela că ele nu respiră precum rafturile din sârmă, ceea ce le face cele mai bune pentru depozitarea uscată sau pentru vânzarea produselor cu amănuntul.

Rafturile ventilate se pot folosi pentru depozitare la rece deoarece permit circulația aerului prin interiorul lor, fapt care asigură o durată maximă de valabilitate a produselor stocate, în condițiile în care oferă vizibilitate. Dezavantajul este acela că sunt mai dificil de curățat, deși nu împiedică obiectele de pe rafturile superioare să se scurgă sau să cadă pe obiectele de pe rafturile inferioare.

O categorie specială de rafturi metalice sunt rafturile cu formă triunghiulară, concepute special pentru a fi poziționate în colțurile incintelor de lucru și stocare, așa încât să nu se piardă nici un spațiu de depozitare potențial.

Cel mai bine este să intri pe site-ul firmei TC Romania Crown Cool și să analizezi acolo oferta de rafturi metalice pe care o oferă profesioniștilor HoReCa. Sigur vei găsi ceea ce ai nevoie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *