“Se fac niște anchete în urma unor acțiuni de filare” – Capital

Marţi seara, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a mers la Poliţie!

Plângeri pentru hărţuire şi violarea vieţii private

Ea a fost audiată la Secţia de Poliţie numărul 1, în cadrul unui dosar deschis după două plângeri depuse chiar de aceasta pentru hărţuire şi violarea vieţii private.

La ieşirea din secţia de Poliţie, Clotilde Armand nu a dorit să ofere prea multe detalii, rezumându-se doar să spună că a depus plângeri.

“Am venit să dau niște declarații la plângerile făcute de mine. Se fac niște anchete în urma unor acțiuni de filare, de hărțuire”, a precizat aceasta scurt.

Clotidle Armand şi-ar fi găsit maşina vandalizată

Iniţial, se pare că sesizările respective au fost depuse la Direcţia Naţională Anticorupţie, însă ulterior au fost declinate, pe motiv de competenţă, către Parchetul Sectorului 1.

Una dintre plângeri ar viza-o pe celebra protestatară Oana Lovin. Clotilde Armand a reclamat că Lovin a ameninţat-o în timp ce o filma, în contextul scandalului ridicării gunoaielor din Sectorul 1, scrie G4Media.ro.

Antena 3 relatează că edilul Sectorului 1 şi-ar fi găsit maşina vandalizată, cu cauciucurile tăiate, precum şi gunoi aruncat în faţa casei.

“La finele lunii mai, Secției 1 Poliție i-au fost remise spre instrumentare doua cauze, privind plângeri formulate de către o persoană, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv șantaj, hărțuire și violarea vieții private”, spune purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București despre acest caz.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *