Ședință tensionat la CEx: Liderii PSD se reunesc pentru a decide cine va conduce partidul, după înfrângerea de la prezidențiale / Dăncilă s-a răzgândit și nu mai demisionează (surse) – Politic

Răsturnare de situație la vârful PSD: Poziția de forță a lui Marcel Ciolacu, care părea că deține susține majorității liderilor pentru a prelua conducerea partidului, nu mai este la fel de sigură, după ce taberele par a se fi schimbat în rândul social-democraților. Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici și Marcel Oprișan Oprișan au început negocieri cu liderii de organizații iar Viorica Dăncilă nu mai vrea să demisioneze, așa cum îi promisese lui Ciolacu cu o seară în urmă. Liderii PSD se reunesc marți seara, de la ora 18.30, la sediul partidului din șoseaua Kiseleff, într-o ședință care se anunță foarte tensionată.

Ioan Mang, președintele filialei Bihor, care a ajuns la sediul PSD în jurul orei 17,30, a declarat că o susține pe Viorica Dăncilă și că nu se pune probleme excluderii acesteia din partid. Rovana Plumb nu a vrut să facă declarații la sosirea la sediul PSD.

Și Codrin Ștefănescu a anunțat că o susține pe Viorica Dăncilă, care „a muncit foarte mult” și a fost „foarte curajoasă și foarte hotărâtă”.

În opinia sa, bilanțul alegerilor prezidențiale nu este „așa de tragic cum se vede”, în condițiile în care PSD a câștigat în 5 județe iar în alte 20 are „procente între 40 și 50%, în condițiile în care toți au fost împotriva noastră”.

„Viorica Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin”, a mai spus el.

Citește și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *