Sedinte foto aniversare la implinirea varstei de 1 an

sedinte foto aniversare

Daca bebelusul tau se apropie de implinirea varstei de un anisor atunci este momentul sa te gandesti sa organizezi o sedinta foto smash the cake. O astfel de sedinta foto este organizata pentru sarbatorirea varstei de un anisor, iar sarbatoritul are inaintea sa un tort si poate sa faca ce vrea cu tortul respectiv pentru a imortaliza momente de neuitat cu cel mic.

Amintiri cu primul tortulet

In cadrul unei astfel de sedinte foto aniversare organizata cu ocazia implinirii varstei de un anisor bebelusul tau este liber sa faca ce vrea cu primul tortulet din viata sa. Prin urmare, nu trebuie decat sa iti imaginezi ce fotografii simpatice si hazlii vor rezulta daca vei apela la o astfel de sedinta foto smash the cake. Sau poate ca nici macar nu poti sa imaginezi si tocmai de aceea daca in curand copilasul tau va implini un an de viata este momentul sa cauti un fotograf profesionist care sa ofere astfel de sedinte foto aniversare.

sedinte foto aniversare

Cum arata o sedinta foto smash the cake?

Atunci cand vorbim despre o sedinta smash the cake in centrul atentiei este desigur sarbatoritul care implineste un anisor alaturi de tortuletul sau. Dar foarte bine pot sa intre in cadru si parintii astfel incat sedinta foto sa devina mai dinamica.

Avand in vedere ca bebelusul in primele luni de viata este foarte atasat de parinti cu siguranta ca in momentul in care parintii ar interactiona cu cel mic, acesta va deveni si mai expresiv si mai putin atent la camera foto si implicit fotografiile rezultate vor fi mult mai frumoase. Practic in cadrul unei sedinte foto aniversare in care bebelusul are voie sa distruga primul tortulet din viata sa nu exista niciun plan dinainte stabilit si toata actiunea decurge de la sine, in functie de actiunile celui mic.

Cauta din timp un fotograf cu experienta in sedinte foto aniversare

Daca vrei sa te bucuri de tot ceea ce inseamna o sedinta foto de tip smash the cake atunci nu trebuie sa lasi pe ultima suta de metri gasirea unui fotograf cu experienta in astfel de sedinte foto aniversare. Cei mai buni fotografi sunt angajati din timp si trebuie sa stii ca nu orice fotograf are experienta in a lucra cu copiii. Prin urmare, alege sa iti oferi cele mai hazlii si dragalase amintiri cu bebelusul la implinirea varstei de un an printr-o sedinta foto aniversara.

Sursa foto: fotografiicopii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *