Serena Williams: “Distanţarea socială îmi provoacă anxietate şi stres. M-am uitat urât la fiica mea, după ce a tuşit” – Tenis

​​Serena Williams a afirmat, într-un mesaj pe reţeaua TikTok, că distanţarea socială din această perioadă îi provoacă anxietate şi stres, informează News.ro. Principalul vinovat pentru această situație este pandemia de coronavirus.

Serena Williams, despre Coronavirus și perioada pe care o trăim

“Vreau să vorbesc despre experienţa mea cu corona. A început cu mine simţind ceva de genul: <Nu mă poate afecta cu adevărat>. Apoi, brusc Indian Wells a fost anulat şi m-am gândit: <OK, este ciudat, dar am ceva timp liber şi mă voi bucura de el>.

Şi acea anulare a fost urmată de alta şi tot aşa, şi toate au dus la anxietatea pe care o simt acum. Ţin cont de distanţarea socială de ceva timp, probabil de două săptămâni, şi fiecare lucru mic mă înnebuneşte. Şi când spun anxietate mă refer la faptul că sunt la ca pe ace. De fiecare dată când cineva tuşeşte sau strănută în apropierea mea înnebunesc. Nu mai ies cu nimeni. Şi când spun cu nimeni mă refer la fiica mea.

A tuşit. M-am enervat şi m-am uitat urât la ea. I-am arătat privirea de ‘Serena nervoasă’, iar apoi m-am întristat. Mă gândeam: ‘Este OK? Este ceva în neregulă cu fiica mea? Pot face ceva? Nu ştiu cesă fac, astfel că în loc să fiu relaxată sunt foarte stresată”, a spus Serena Williams, potrivit PA Media.

În această săptămână, ATP şi WTA au anunţat că până în iunie nu va mai avea loc niciun turneu, din cauza pandemiei de coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *