Servicii avantajoase de voice over Romania si nu numai, te asteapta pe Video-sound.ro

Publicitatea este extreme de importanta, indiferent de domeniul de activitate al unei firme sau companii, fie ca este vorba despre publicitate online, publicitate pe TV sau la radio, publicitate stradala si asa mai departe.

Ai auzit vreodata despre termenul de „voice over”? Ei bine, voice-over (vocea peste), este o tehnica de productie in care o voce – care nu face parte din naratiune – este utilizata intr-o emisiune radio, de televiziune, film, teatru sau alte prezentari. Vocea poate sa fie rostita de cineva care apare in alta parte in productie sau de catre un actor de voce specializat. Acesta voce este preinregistrata si plasata la momentul potrivit peste materialul video respectiv. In plus, acest procedeu de voice over, este utilizat chiar si la metrou, fiind vorba despre acea voce care anunta statiile de exemplu, sau diverse alte informatii.

In ceea ce priveste serviciile de voice over de la noi din tara, exista o agentie specializata in astfel de servicii voice over Romania, avand sediul in Bucuresti. Este vorba despre Video Sound – cei de la video-sound.ro, companie care propune pentru nevoile dumneavoastra, cele mai avantajoase servicii de copywriting, inregistrari audio, filmari evenimente, productii video plus multe alte lucruri ce tin de o campanie de marketing eficienta, cu voice over.

Serviciile de voice over Romania puse la dispozitie de catre echipa Video Sound sunt profesionale, vocile apartinand unor dintre cei mai importanti oameni de televiziune si de radio din Romania. Astfel, compania te poate ajuta sa iti inregistrezi materiale voice over pentru diverse clipuri de prezentare, spoturi publicitare pentru TV sau radio, mesaje de intampinare pentru clienti, documentare si asa mai departe. Practic, orice ai nevoie in materie de servicii de voice over si nu numai, puteti gasi la numai un simplu click distanta, accesand video-sound.ro.

Ce trebuie sa stiti, este faptul ca, practic, fiecare reclama in parte este asamblata intr-un studio profesional dedicat inregistrarilor. Tot ceea ce inseamna pauze, greseli, sunet de respiratie si asa mai departe, sunt scoase sau sterse, urmand apoi ca vocea sa fie prelucrata si normalizata, astfel incat sa sune perfect. Pracitc, este un fel de machiaj virtual realizat astfel incat, vocea sa poata suna cat mai bine, fara nici un fel de imperfectiune.

Acestea fiind spuse, dacă daca esti in cautarea unei voci credibile, ai ajuns unde trebuie – video-sound.ro. Nu uita ca, daca esti la inceput de drum in mediul de afaceri si nu numai, dar ai nevoie de servicii profesionale de voice over Romania, trebuie sa iei in calcul si aceasta practica, deoarece poate aduce mult mai multe avantaje fata de cum ti-ai putea imagina.

Principalele servicii oferite de catre cei de la Video Sound, nu se rezuma strict la serviciile de voice over, ci ofera o paleta mult mai variata de servicii ce sunt impartite in doua categorii foarte importante:

  • Productie video
  • Productie audio

Toate detaliile iti sunt puse la dispozitie pe site si esti invitati sa accesezi video-sound.ro unde vei cunoaste o echipa de oameni profesionisti in domeniu, gata sa iti satisfaca toate nevoile pe aceasta nisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *