Servicii de Consultanta Juridica Online – In contextul Pandemiei cu Coronavirus

Activitatile desfasurate in mediul online incep sa fie din ce in ce mai apreciate de catre clienti din diferite domenii, inclusiv cel al avocaturii. Nu ne gandeam in urma cu zeci de ani, ca vom ajunge sa intram in contact cu un avocat, printr-un singur click. Asa cum era de asteptat totul evolueaza conform trendurilor actuale, inclusiv modul in care se desfasoara o consultanta juridica.

Astazi vom face cunostinta cu unul dintre avocatii Ad-Avocat, avocat Claudia Chirita, pentru a ne vorbi despre un nou concept de platforma online in domeniul juridic. Vom descoperi care sunt avantajele apelarii la un astfel de serviciu, la ce sa ne asteptam si care sunt aspectele juridice in legatura cu care putem primi consultanta online.

Pe ce anume s-a bazat acest concept nou de consultanta?

C.C.: In primul rand, am vrut sa fim mai aproape de clientii nostrii, indiferent de locul in care se afla si programul pe care il au. Dupa cum stim, in contextul actual este uneori dificil sa gasim timpul necesar pentru a-l petrece pe drumuri si in birourile avocatilor. Astfel, o platforma online a fost urmatorul pas spre o relatie profesionala solida intre noi si clienti, existenti si viitori. Programarile se fac mult mai usor si rapid, iar in unele cazuri, clientul poate sa aiba parte de asistenta in mai putin de o ora de la solicitare. Se economiseste astfel, timp, bani si efort.

Prin ce mijloace clientul poate relationa cu avocatul in online?

C.C.: In cazul platformei de pe https://ad-avocat.ro/avocat-online/ cei interesati se vor putea conecta in timp real, live, cu un avocat din echipa noastra, prin intermediul Skype, Whatsapp, video sau prin telefon. Comunicarea cu avocatul are loc live si poate dura intre 30 si 60 minute.

Ce anume presupune programarea pe platforma online?

C.C.: Ii asteptam pe tot cei interesanti sa intre in sectiune avocat online de pe Ad-Avocat.ro si sa urmeze pasii pentru programare. Nu este vorba de nimic complicat. Clientul este rugat sa-si completeze numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, o succinta descriere a problemei sale si sa bifeze mijlocul preferat de comunicare online. Se alege un interval orar disponibil si la final, se face plata, prin metode online securizate.

Care sunt serviciile de care beneficiaza clientul?

C.C.: Ne ocupam cu abordarea tuturor tipurile de drept si incercam sa rezolvam eficient si in timp util, orice solicitare, indiferent de complexitatea acesteia. Suntem specializati in dreptul comercial (recuperare creante, insolventa, executare silita, infiintare si modificari firme, etc.), dreptul civil (analiza si interpretare contracte, revendicare si chestiuni legate de proprietate privata, etc.), dreptul familiei (cum ar fi incredintarea minorilor, stabilirea pensiei alimentare, etc).

Ad-Avocat ofera consultanta online gratuita?

C.C.: Nu oferim consultanta online gratuita, pentru ca am dorit ca fiecare client sa beneficieze de acelasi servicii din partea avocatilor nostri. Vorbim de o echipa formata din oameni cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Putem spune ca onorariile sunt mai mult decat rezonabile si accesibile pentru cei interesati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *