Servicii profesionale de transport mobilă București

Foarte multe companii din România furnizează servicii de foarte bună calitate de mutări și transport mobilă. ProfessionalMovers.ro este o companie 100% românească din București, la care puteți apela cu încredere, dacă vă aflați în situația de a vă schimba locuința sau sediul companiei.

Oferta aceasta include servicii de mutare sedii, servicii de transport mobilă, servicii de debarasare și depozitare mobilă, servicii de mutare în orașele Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara și Pitești.

Servicii de transport mobilă București

Serviciile de transport mobila Bucuresti puse la dispoziție de această companie, sunt avantajoase și foarte diversificate! Ele pot fi furnizate nu doar persoanelor care doresc să se mute în interiorul orașului București. Pot fi puse la dispoziția persoanelor interesate și servicii de transport mobilă în orice localitate din țară sau din străinătate.

Compania poate transporta orice tip de mobilă. Aceasta poate fi fabricată din lemn masiv sau din MDF. Piesele de mobilier care nu pot fi transportate întregi, se vor demonta și apoi, tot personalul firmei, le va monta la loc. Pe perioada transportului, acestea vor fi ambalate cu atenție în folii speciale de tip stretch sau în folii cu bule de aer, pentru a nu suferi deteriorări sub nici un fel de formă.

Deoarece compania ProfesiionalMovers.ro deține o logistică foarte bună, nu va conta deloc dacă veți avea de transportat cantități mai mari sau mai reduse de mobilă. Nu doar mobila din locuință o puteți transporta și muta apelând la serviciile profesionale ale acestei firme. Absolut orice obiect personal, lucru, produs electrocasnic sau orice obiect greu poate fi transportat în condiții de siguranță maximă.

Lucrurile dumneavoastră personale și toate celelalte obiecte mutate, vor fi asigurate pe tot parcursul transportului. Mutarea se va face repede deoarece este vorba despre o companie foarte operativă. Serviciile de evaluare și consultanță vor fi puse la dispoziția dumneavoastră în mod complet GRATUIT.

Alte servicii utile de mutare și transport București

În situația în care doriți să vă mutați repede și nu aveți suficiente ajutoare pentru a face acest lucru, compania ProfessionalMovers.ro are incluse în portofoliu serviciile de împachetat și despachetat, servicii de debarasare și chiar și serviciile de depozitare mobilă.

Mulți clienți au apelat la aceste servicii până acum și au fost foarte mulțumiți de calitatea lor.

Spre exemplu, persoanele care solicită servicii de depozitare mobilă, vor beneficia de discount-uri avantajoase din partea companiei. Este util să solicitați informații suplimentare, dacă vă aflați în această situație, pentru a ști dacă este mult mai avantajos să contractați un pachet de servicii sau doar o singură categorie.

Dacă o parte din mobila pe care trebuie să o transportați și să o mutați este veche și foarte deteriorată, sunt disponibile în oferta companiei și servicii avantajoase de debarasare mobilă.

În ambele situații trebuie să analizați care este cea mai avantajoasă soluție pentru a face în mod complet și foarte ușor, mutarea tuturor lucrurilor din locuință.

Pentru serviciile de transport în afara orașului București sau în străinătate, compania organizează transporturi grupate lunar. Oferta este valabilă pentru persoanele care doresc să transporte cantități mai mici de 10 mc de produse. Este o modalitate care va permite să nu plătiți integral prețul transportului până la noua locație.     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *