Sfaturi despre cum sa decorezi camera familiei

Cititi o carte, vizionati un film, trageti un pui de somn, jucati jocuri, ascultati muzica, va relaxati sau va bucurati de cateva minute de stat cu cei dragi, toate sunt activitati care isi gasesc drumul intr-o camera a familiei. Considerata de multi drept una dintre cele mai ,,folosite” camere dintr-o casa, decorul unei camere de familie necesita o grija si atentie adecvata. O camera familiala este o zona de confort care trebuie decorata pentru a incorpora optiuni de divertisment pentru intreaga familie, spatiu amplu de locuri si spatii de depozitare generoase. Cu toate acestea, intrebarea care palpaie in mintea tuturor este ,,de unde sa incepem?” Ca prima etapa, puteti gasi un design care sa raspunda cerintelor fiecarui membru al familiei. De la lucrarile de arta ale copiilor pana la antichitati mostenite, fotografii si alte colectii de arta care transmit povestea familiei tale, o camera a familiei trebuie sa aiba spatiu pentru tot. Plasarea mobilierului utilitar, precum si atarnarea fotografiilor memorabile de calatorie in familie, exista numeroase modalitati de a face o camera de familie sa para amenajata si confortabila. Iata cateva idei pentru a face din camera dvs. de familie ceva cu care va puteti mandri.

Asigurati-va locuri confortabile
In timp ce alegeti mobilierul pentru o camera de familie, asigurati-va ca toate canapele, scaunele si sectiunile pe care le alegeti, asigura o sedere confortabila in timp ce cititi, dormiti sau va uitati la TV. Canapele trebuie sa fie suficient de adanci si largi pentru a permite reprize de somn confortabile si suficient de rezistente pentru a supravietui uzurii.

Alegeti mobilierul care se potriveste camerei
Asigurati-va ca selectati exact acel mobilier care se incadreaza in camera exact. Este mai bine sa alegeti un mobilier de dimensiuni mari, daca camera dvs. este supradimensionata sau are tavan inalt. Daca este o camera mare, puteti alege canapele cu o latime de 72-78 de centimetri, dar daca este o camera mica, atunci utilizati mobilier inteligent, care se potriveste in colturi si face o camera sa para mare, ar fi o optiune inteleapta (vezi marketplace home&deco).

Luati in considerare canapele sectionale flexibile
Achizitionarea de canapele sectionale cu componente variate creeaza un aranjament spatios care se potriveste formei si dimensiunii camerei. Canapele sectionale ajuta la adapostirea mai multor persoane intr-un spatiu mai strans. Canapele in forma de L sunt o optiune buna, deoarece folosesc fiecare colt.

Lasati mobilierul sa varieze in scara si greutate
Asigurati-va ca camera familiei dvs. variaza in functie de dimensiunea mobilierului utilizat. Avand scaune mari, medii, precum si mici, impreuna cu otomane si banci, creeaza un aranjament de sezut perfect si confortabil. Asigurati-va ca includeti scaune ferme, scaune cushier si scaune de citit pentru a face camera sa fie potrivita pentru toate tipurile de intalniri de familie. Includerea mobilierului cu varietate face ca camera sa para mai atragatoare.

Tesaturi: in timp ce alegeti tesaturi pentru perne, tratamente pentru ferestre, accesorii, alegeti ceva colorat si ceva de care chiar si micutii dvs. se pot bucura. Nu exista o modalitate mai buna de a-ti invita copiii in camera decat sa optezi pentru culori vii si vibrante.

Perna lombara confortabila: Puteti alege o perna lombara, care are dimensiuni si forme diferite. Va sprijina spatele in timp ce cititi. Pernele mai mici pot fi ascunse sub coate, in timp ce pernele mai mari sunt cele mai bune pentru capete. Copiii tai te-ar iubi daca ai cumpara, de asemenea, o perna de podea, pentru a se aseza pe covor.
Pereti eleganti: Vopsiti peretele in culori indraznete pentru a-l face un perete cu accent. Acest lucru ofera o impresie de o camera mai mare, precum si ofera camerei un aspect elegant. Daca vopsiti peretele in culori indraznete, ar fi mai bine sa evitati sa dati culori intunecate celorlalti. Puteti incerca culori stralucitoare, cum ar fi albastru de mare, galben si roz.
Utilizati accesorii limitate: Folositi accesorii limitate care se incadreaza in tema camerei si nu depasiti. Adaugand prea multe accesorii, creati o senzatie dezordonata. Ramai specific si fii intelept in timp ce alegi accesorii, deoarece mai putin este intotdeauna mai bun in acest caz.

Permiteti luminii soarelui sa intre in camera
Lasati sa intre cat mai multa lumina solara in camera, deoarece lumina soarelui natural creeaza impresia de o camera mai luminoasa si mai mare. Prin evitarea tratamentelor inutile pentru ferestre, puteti face decorul foarte simplu folosind o pereche de perdele si jaluzele. Plasarea unei oglinzi in perete astfel incat sa reflecte lumina naturala poate face ca camera sa para si mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *