Sfaturi pentru un restaurant de succes

Lansarea unui nou restaurant de succes presupune în primul rând un plan bine pus la punct și crearea unui flux operațional eficient.

De la utilarea bucătăriei, până la calitatea meniului și amabilitatea personalului, toate reprezintă criterii ce pot face diferența între o locație apreciată sau una care nu este atât de bine cotată.

Dacă ești la început de drum în acest domeniu, mai jos vei găsi câteva sfaturi esențiale pe care cu siguranță ar trebui să le urmezi și să le adaptezi dacă vrei ca restaurantul pe care plănuiești să îl deschizi să fie un real succes.

Găsește un concept diferit

Concurența în domeniul Horeca pe zona de restaurante, bistrouri, baruri sau alte unități alimentare nu este una ușoară. Există multe locații de unde clienții pot alege și pentru ca tu să te diferențiezi trebuie să creezi un concept diferit și să le oferi viitorilor tăi oaspeți o întreagă experiență de consum la cele mai înalte standarde de calitate.

Înainte de face planul de deschidere a restaurantului, informează-te cât mai mult și vezi ce preferințe au clienții pentru a crea o locație care va fi interesantă și care îi va determina să încerce ceea ce le propui.

Investește în utilaje și echipamente profesionale de bucătărie

Bucătăria este la fel de importantă ca aspectul restaurantului. Meniul pe care îl vei propune clienților poate fi realizat doar dacă ai un personal priceput și o bucătărie dotată complet cu echipamente profesionale de bucătărie.

Utilajele create special pentru bucătăriile profesionale sunt foarte importante în ceea ce privește desfășurarea activității într-un mod eficient și organizat. Realizate din materiale durabile și de calitate înaltă, acestea vor fi o investiție pe termen lung pentru că ele vor sta de fapt la baza întregii tale afaceri. Bucătarii vor putea lucra eficient și la standarde de siguranță ridicate pentru a crea pentru clienți cele mai savuroase preparate.

Pentru a fi sigur că faci cele mai bune alegeri de echipamente și că bucătăria ta va avea tot ce trebuie este de asemenea important să lucrezi cu un furnizor de profesionist care îți va pune la dispoziție o gamă completă de astfel de dotări. Be Our Guest comercializează utilaje și echipamente profesionale de bucătărie de cea mai înaltă calitate, potrivite pentru orice specific ar avea restaurantul tău. Echipa de consultanți profesioniști cu experiență de peste 10 în domeniu va fi alături de tine la fiecare pas pentru a achiziționa toate echipamentele de care ai nevoie. Nu numai că îți vor recomanda utilajale potrivite nevoilor tale, dar te vor ajuta cu planuri pentru a crea un flux operațional eficient astfel încât bucătăria să fie organizată și personalul tău să lucreze în siguranță.

Amenajează spațiul și creează toate condițiile pentru o atmosferă relaxantă

Spațiul în care îți vei primi oaspeții și cum arată acesta este esențial. Îndreaptă-te către crearea unui loc în care clienții se vor simți bine primiți și în care vor reveni cu drag. Dincolo de selectarea unui meniu interesant, ia în considerare să amenajezi restaurantul într-un stil cât mai plăcut.

Alege rețete care să te diferențiaze

Asigură-te că vei avea în meniu câteva feluri de mâncare care să te diferențieze de ceilalți competitori. Creează-ți o semnătură unică prin rețete originale de preparate, executate perfect.

Angajează personal calificat

Modul în care sunt tratați clienții este la fel de important ca preparatele pe care le pui la dispoziție. Angajează oameni calificați atât pentru zona de bucătărie cât și pentru zona de servire pentru că doar așa vei putea îndeplini exigențele și așteptările clienților tăi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *