Cum alegi cele mai bune site-uri de matrimoniale pentru a intalni oameni

Odata cu utilizarea din ce in ce mai mare a noilor tehnologii si smartphone-uri, cautarea unui partener a fost modificata si adaptata la noile vremuri, unde uneori si in fata ritmului accelerat al vietii, oamenii decid sa isi gaseasca un partener prin site-uri si aplicatii.

Pe internet exista o multime de site-uri de intalniri in care poti intalni oameni pentru a forma noi relatii de prietenie, pur si simplu fii intim cu cineva sau obtineti partenerul ideal. Dar, desi exista multe, este intotdeauna necesar sa stiti care sunt cele mai bune site-uri de intalniri, sex fete, matrimoniale, astfel incat sa nu pierdeti timp cautand unde nu veti gasi ceea ce aveti nevoie.

Veti gasi multe persoane, barbati si femei, inregistrati in aceasta retea de socializare, care sunt dispusi sa aiba o intalnire si aici puteti gasi cu usurinta candidatii dvs. in zona in care locuiesc, varsta, sexul, ocupatia, hobby-urile si rezultatele la testele raspunsate. Daca sunteti interesat de aplicatii de sex fete, care sunt destul de directe si fara neintelegeri, exista optiuni pentru fiecare nevoie si gust.

Consultand toti utilizatorii sugerati de site-urile de dating, puteti sa-si revizuiti profilul, sa le priviti fotografiile, sa cititi ce le scriu, sa le vedeti gusturile, hobby-urile, stilul de viata, fizicul si modul de a fi alaturi de cat de compatibili sunt cu dvs. pentru a vedea daca este cel potrivit pentru a sti.

O noua oportunitate este sa trimiteti mesaje gratuite direct persoanelor care va intereseaza sa incepeti o conversatie cu acestea.

Aici puteti incepe o relatie cu o idee care este formala si de durata sau, de asemenea, temporara si fara angajamente, in functie de ceea ce cautati. Chiar si unul dintre acesti oameni ar putea fi jumatatea ta mai buna. Pentru aceasta, reteaua sociala face o cautare exhaustiva, examinand toate persoanele si aratandu-ti pe cei care sunt cei mai compatibili cu tine sa aiba o relatie de durata.

Pentru a va face cautarea in siguranta, expertul in relatii are urmatoarele sfaturi:

1 Sfatul principal este sa nu faci online ceea ce nu ai face in lumea reala. Nu te-ai intalni cu un strain intr-o cafenea sau intr-un loc public si ai impartasi toate informatiile tale personale si financiare, „vorbind despre oameni sensibili” si nici nu ai lua aceasta persoana acasa la prima intalnire sau in prima seara dupa intalnire. Pe scurt, pana se vor cunoaste mai bine, sunt doi straini. Trebuie sa transferati intotdeauna ceea ce s-ar face intr-o prima intalnire fata in fata cu o intalnire virtuala care duce la o intalnire.

2 Salvati informatii personale! Internetul ofera uneori un fals sentiment de intimitate, asa ca alteori ne deschidem prea mult si socotim mai mult decat ar trebui, ceea ce nu este recomandat.

3 Incercati sa treceti rapid de la interactiunea online la interactiune prin Skype. Adica, trece de la anonimatul complet la cel putin sa-ti vezi fata printr-o platforma virtuala, fie ca este Skype sau Facetime. Daca cealalta persoana refuza, incearca sa intelegi de ce. Majoritatea oamenilor folosesc un Smartphone in aceste zile, asa ca exista multe modalitati de conectare fara niciun pretext.

4 Blocati sau raportati utilizatorii suspecti. Portalurile si aplicatiile de intalnire trebuie sa aiba o echipa de securitate care functioneaza constant.

5 In cele din urma, asigurati-va ca prima intalnire fata in fata, din motive de siguranta, se afla in lumina larga a zilei, intr-o cafenea, intr-un centru comercial sau intr-un loc public in care exista oameni si nu va urcati niciodata in masina unui strain sau mergeti la domiciliul dvs.

Pagina gratuita sau platita?

In teorie, exista un filtru de seriozitate pe paginile de plata, deoarece oamenii platesc pentru a gasi un partener. Eu personal nu am incercat niciodata un site platit, asa ca nu pot comenta cu adevarat, dar din conversatiile pe care le-am avut cu persoane care au folosit acele site-uri, concluziile au fost mai mult sau mai putin aceleasi cu utilizarea unei pagini gratuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *