Sneakerşii, încălțăminte sport stilată, obsesia tinerilor de astăzi

Încălțămintea sport nu mai este de multă vreme cea simplă și strict dedicată numai practicării unui sport anume. Producătorii de renume și-au diversificat produsele, astfel vizând un public target tot mai larg. Și desigur că au reușit. Printre cei mai receptivi la nou sunt generațiile de tineri, care creează obsesii în a fi la modă.

Așa au apărut și sneakerşii, o altă gamă din categoria sport. Sunt o modă veritabilă, piese statement cu care orice purtător s-ar putea mândri. Puțini știu că aceștia pot fi inspirați de modele purtate de celebrități, de mari baschetbalişti ai lumii sau de tablouri renumite. Așa își și explică prețurile.

Cine poartă sneakerşi

Se spune că nu tot ce este la modă este și bine de purtat, dacă nu ne stă bine. La capitolul sneakerşi versatilitatea este de bază, așadar mai oricine, suficient de deschis la nou, poate purta astfel de încălțăminte. Sunt însă preferați de cei care se îmbracă adesea lejer, comod, merg de minune cu haine street wear și sunt identificați drept urban style.

Pentru că sunt prețioși și la propriu și la figurat, regăsim la ora actuală și spălătorii speciale pentru acest tip de încălțăminte.

Achiziții din surse sigure

Râvniți mai ales de generația tânără, un bun cunoscător al acestei nișe știe foarte bine să facă diferența între încălțăminte sport banală și sneakerşi originali. Cumpără din magazinele fizice sau cele online, însă are o selecție anume de locuri. Spre exemplu, cu reputație bună este eshop-ul multibrand BMall. Nu doar că oferă varietate de modele, culori și mărimi, pentru bărbați, femei sau copii, însă sunt prețuri bune. Toate produsele sunt 100% originale, cu posibilitate de a verifica coletul la primire desigur.

Prețurile sunt în orice caz un criteriu nu principal în achiziție. Asta pentru că merită pe deplin, garanția fiind în primul rând brandul producător. Sneakerşii Nike sau New Balance spre exemplu depășesc lejer 100 de euro, chiar și când au prețuri promoționale. Sunt însă confortabili de purtat, pot fi asociați cu ținute casual variate și în plus sunt potriviți, cu mici excepții, în orice sezon.

În topul preferințelor sunt cei cu logo drept design sau colorați, cu modele și cusături decorative, deci prea puțin cei simpli. Ies în evidență prin orice detaliu și automat purtătorul se simte avantajat de astfel de încălțăminte. Totuși, achiziția ar trebui să implice și ceva cunoștințe despre tiparul acestora. Unii au talpă robustă, alții sunt înalți până la gleznă și fiecare model în parte poate reprezenta avantaje sau dezavantaje, în funcție de cum arată cel care îi poartă.

Tendințele actuale includ sneakerşii la capitolul must have. Sunt alegerea ideală și pentru bărbați, dar și pentru femei. Pentru generația de tineri sneakerşii ajung să fie combinați, în stil rebel, chiar și cu un costum. Cei mai maturi însă îi preferă la ținutele de zi cu zi, cele stilate, dar de stradă. Sunt negreșit o apariție ce confirmă încă o dată că încălțămintea are și ea o contribuție însemnată pentru look-ul de ansamblu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *