SONDAJ Clotilde Armand, politicianul despre care cei mai mulți bucureșteni au o opinie favorabilă dintre candidații de la Sectorul 1

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un sfert dintre bucureșteni au spus că au o opinie favorabilă despre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, într-un sondaj realizat de IPSOS la comanda lui Armand. Ea este depășită la acest capitol doar de Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone, ambii candidați la Primăria Generală, dar se situează în fața tuturor contracandidaților săi direcți de la Sectorul 1.

Clotilde ArmandFoto: Inquam Photos / George Călin

Astfel, chestionați de IPSOS, 40% au spus că au opinie favorabilă despre Nicușor Dan, 35% despre Cristian Popescu Piedone, 25% despre Clotide Armand, 21% despre Liviu Negoiță (candidatul PUSL la Sectorului 1) și 10% despre George Tuță (candidatul PSD-PNL).

Alți candidați pentru Sectorul 1 au procente scăzute de favorabilitate: 7% Ramona Bruynseels (AUR), 3% Mircea Andrei (Alternativa Dreaptă) și Iulian Hatmanu (REPER). Aceste procente vin în condițiile în care nu sunt cunoscuți publicului larg, întrucât peste 70% – 80% dintre respondenți au spus că nu au auzit de ei.

La polul opus, Liviu Negoiță, fost primar la Sectorul 3 care candidează acum pentru Primăria Sector 1, se confruntă cu cea mai mare rată de neîncredere în rândul respondenților cu 54% care au spus că au o opinie defavorabilă. Procente mari mai au și Piedone (41%), Nicușor Dan (36%) și Clotilde Armand (28%).

„Marcele, sună-ți repede consultații politici și roagă-i să-ți explice ce scrie aici fiindcă nu e bine deloc pentru tine și partidul vostru. Cu toată presa cumpărată de tine și cu toate instituțiile statului pe care le folosești în mod abuziv pentru a distruge opoziția, cu toate cele 25 de plângeri penale – făcute de PSD PNL împotriva mea în ultimii 3 ani – clasate de procurori, cu toate tâmpeniile spuse de tine să știi că nu mai poți prosti lumea”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Sondajul a fost realizat de IPSOS pe un eșantion de 1300 de respondenți prin metoda interviurilor față în față.

spot_imgspot_img