Spalarea de primavara – Pentru a lasa în urmă iarna si a va pregati pentru vara


Dacă nu v-ați răsfățat încă mașina cu prima spălare a sezonului, acum este cel mai potrivit moment pentru a vă pregăti automobilul pentru vară.

O curățare bună de primăvară îi oferă mașinii dumneavoastră numeroase avantaje, la fel cum probabil faceți acasă, odată ce vremea începe să se încălzească.

Nu numai că vă ajută mașina să strălucească și să arate ca nouă, ci este esențial și pentru înlăturarea murdăriei și a depunerilor dobândite în timpul iernii, conform site-ului SpalatorieAuto.net.

Mai mult ca sigur, în această iarnă, ați avut de-a face cu câteva condiții de drum dure și neprietenoase. Combinația de zăpadă, gheață și sare rutieră este rețeta perfectă pentru formarea ruginii care abia așteaptă să apară.

O curățare riguroasă vă va ajuta să vă debarasați mașina de sarea, nisipul și grăsimile care s-au adunat pe perioada iernii în crăpăturile și crevasele greu accesibile.

Servicii de spălare auto

Există câteva opțiuni pe care le puteți alege atunci când doriți să vizitati o spalatorie auto:

Spălare completă

Dacă sunteți în căutarea unei spălătorii auto cu servicii complete, opțiunile disponibile includ:

  • Premium
  • Ingrijire completa
  • Spălat și ceruit exterior

O spălătorie auto cu servicii complete oferă un sortiment variat de avantaje pentru vehiculul dumneavoastră, cum ar fi:

  • Strălucire exterioară
  • Eliminarea sării și a murdăriei
  • Ceruire de mână
  • Curățarea interiorului

Strălucire exterioară

Un aspect exterior atrăgător este foarte important pentru mulți proprietari de mașini care își doresc ca mașina lor să arate bine, indiferent de vechimea acesteia.

Spălătorii auto profesioniști folosesc cele mai bune produse și echipamente care sunt facile atât pentru mașină, cât și pentru mediul înconjurător.

Orice murdărie împrăștiată în exteriorul vehiculului dumneavoastră va fi eliminată folosind o spălare blândă, cu spumă special concepută pentru astfel de sarcini.

De asemenea, sub caroserie se va aplica un spray care va elimina în totalitate murdăria și resturile de sub mașină, deoarece acestea se pot transforma rapid în rugină și coroziune.

Îndepărtarea sării și a murdăriei

Spălarea blândă cu spumă utilizată în timpul spălării complete a mașinii va elimina în mod eficient orice fărâmă de sare și murdărie rămasă în zonele ascunse care sunt cel mai greu de curățat.

Va urma o clătire cu apă proaspătă, pentru a elimina acumulările de săpun și orice fel de resturi de murdărie.

Ceruirea de mână

După ce mașina dumneavoastră este curățată și clătită în totalitate, pasul următor include un tip de ceară triplă poli-strălucitoare, care va fi aplicată manual de către un expert.

Acest ceruire manuală nu numai că vă va face mașina să arate ca și cum tocmai ați scos-o din parcare, dar, în același timp, vă va proteja vopseaua de zgârieturi, precum și de soarele neobosit.

Curățarea interioară

De regula, atât pachetul Ingrijire completa, cât și pachetul Premium includ curățarea interiorului mașinii dumneavoastră. Aceasta implică aspirarea completă a interiorului mașinii, îndepărtarea murdăriei de pe mochetă, scaune, covorașe, precum și de pe tapițerie.

Spălarea de primăvară

Faceți tranziția dintre iarnă și vară mai ușoară pentru mașina dumneavoastră, menținând-o curată. O mică întreținere preventivă poate contribui la îmbunătățirea performanței și longevității vehiculului dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *