Sungate începe un nou capitol!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

SungateFashion începe un nou capitol, care vine în ajutorul femeilor pasionate de îmbrăcăminte cu noi actualizări, produse și servicii! Pe scurt: Sungatevogue.ro devine Sungatefashion.ro.

Cu ce vine în plus acest proces? Iată doar câteva dintre surprizele pregătite în magazinul online:

Un nume nou

Schimbarea brandului vine și cu cea a numelui, care va deveni SungateFashion. Această schimbare pune în lumină pasiunea femeilor pentru modă, în timp ce evidențiază tipul de serviciu oferit de noi.

Facilitarea navigării

Un alt avantaj al acestei schimbări este reprezentat de ușurința cu care puteți naviga în noul site. Meniul este actualizat pe categorii și subcategorii, astfel încât veți putea găsi produsele pe care le căutați într-un timp scurt, pentru a vă bucura mai repede de ele. Categoriile sunt reprezentate de colecția capsulă, produse noi, ținute casual, ținute de ocazie, outfituri vacanță, produse modelatoare, accesorii și oferte speciale.

Fiecare categorie este actualizată cu câte o descriere. Descrierile prezintă, în linii mari, toate tipurile de produse prezente în fiecare categorie, pentru a facilita căutarea de produse în categoria selectată. Totodată, categoriile și subcategoriile sunt actualizate cu mici articole prin care puteți afla mai multe informații despre stilurile de produse pe care le căutați, despre materialele și lungimile potrivite pentru acestea, despre culorile care se află în trend, despre purtarea lor în funcție de tipul de siluetă pe care îl aveți.

Serviciul de închiriere ținute

Închirierea de ținute se află printre noile tendințe în materie de modă, oferind posibilitatea de a îmbrăca haine elegante la evenimentele speciale din viață. Astfel, altă schimbare care sperăm să aducă bucurie pasionatelor de modă este posibilitatea de a închiria ținute.

Acest serviciu este o variantă accesibilă, potrivită pentru femeile care au un buget limitat în alegerea unei ținute. Totodată, se potrivește și pentru femeile care nu vor să investească într-o singură ținută pe care o pot purta o dată la un eveniment.

Un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea de a încerca diverse stiluri vestimentare, clasice, feminine sau îndrăznețe, pentru a dobândi propriul stil vestimentar. Acest serviciu mai are un bonus, pentru femeile interesate de un stil de viață sustenabil, o ținută închiriată este o idee excelentă.

Cu un proces ușor de parcurs și cu toate informațiile la îndemână, veți putea avea ținuta dorită la un preț avantajos, într-un timp rapid, pentru a vă bucura de evenimentul special la care veți participa.

Oferta din cadrul magazinului

SungateFashion este un brand fondat în anul 2018, care s-a născut din pasiunea femeilor pentru haine elegante și clasice, care rămân în amintirea celor care le admiră. Ne propunem, cu ajutorul produselor și serviciilor oferite, să oferim tuturor clientelor o experiență relaxantă și de neuitat.

În cadrul magazinului, vor putea fi găsite ținute casual și ținute elegante, dar și accesorii care pot veni frumos în completarea acestora. Categoria ținutelor de ocazie este alcătuită din rochii de seară, rochii de cocktail, rochii de petrecere, seturi pentru evenimente, idei de ținute, outwear elegant și accesorii pentru ocazii. Rochiile de seară vin într-o varietate de culori și modele, fiind potrivite pentru a oferi strălucire și eleganță fiecărei femei. Acestea pot fi purtate la evenimente precum baluri, nunți, banchete, botez.

Rochiile de cocktail sunt perfecte pentru evenimentele semi-formale, fiind piese elegante, confortabile, cu materiale de calitate, în culori viu colorate care captează orice privire. Rochiile de petrecere din magazin se găsesc în diverse lungimi, culori și modele, fiind piese vestimentare potrivite pentru petreceri precum cele de Revelion sau Crăciun.

Seturile pentru evenimente sunt formate din compleuri elegante care pun in valoare silueta și sunt ușor de purtat. Ideile de ținute elegante vin în ajutorul femeilor cu diferite piese vestimentare care pot fi combinate pentru a ușura procesul de a alege o ținută. Outwear elegant include hainele de blană naturală, ecologică, paltoanele, capele, bolerourile, care completează o ținută elegantă, oferind confort termin în serile reci.

Ne dorim să venim cât mai mult în ajutorul femeilor, pentru a avea o experiență plăcută în alegerea ținutelor care le vor pune în valoare în cadrul evenimentelor importante din viața lor.

Detalii de Contact

Adresă: Calea Dorobanți 206, București 010585

Program magazin: Luni – Vineri:12-20, Sâmbătă 12 – 18

Telefon: 0729 005 544

Magazin online: Sungate Fashion – Haine dama fashion din colecții noi

Program magazin online: 24/24, 7/7.

spot_imgspot_img