Târgul de turism din Dubai din acest an, reprogramat din martie în aprilie, apoi în iunie, în final s-a amânat până în 2021 – Coronavirus

Ediția din acest an a Târgului de turism din Dubai, unul dintre cele mai mari târguri de profil din Orientul Mijlociu, a fost anulată din cauza pandemiei coronavirusului, au anunțat organizatorii duminică, potrivit Reuters. Inițial, Târgul fusese reprogramat din luna martie în ultima decadă a lunii aprilie, iar apoi pentru perioada 28 iunie – 1 iulie. “După consultarea cu reprezentanții industriei, a devenit evident că cel mai bun lucru este să amânăm evenimentul până în 2021”, au spus organizatorii.

Potrivit acestora, între 1 și 3 iunie va avea loc un eveniment online, dar de mult mai mică amploare decât Târgul în sine. Sălile de expoziție ale centrului comercial în care urma să aibe loc evenimentul au fost transformate săptămâna trecută în spital de campanie pentru a-i trata pacienții cu COVID-19. Emiratele Arabe Unite aveau duminică 6.781 de persoane infectate și 41 de decese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *