Taximetristul parizian a cărui Tesla a provocat un accident mortal a depus o plângere în justiție împotriva producătorului auto american

Șoferul de taxi din Paris a cărui Tesla Model 3 a provocat un accident soldat cu moartea unei persoane a depus o plângere în justiție împotriva producătorului auto american, a declarat avocatul său duminică, potrivit Reuters.

Logo Tesla MotorsFoto: J Hüttenhölscher, Dreamstime.com

Guvernul francez a declarat în zilele de după accident că Tesla TSLA.O a transmis ă nu există niciun semnal privind o defecțiune tehnică

Sarah Saldmann a spus că clientul ei a depus o plângere penală la Procuratura din Versailles, susținând că Tesla a „pus viețile altora în pericol”.

Tesla nu a răspuns solicitării de a comenta pe marginea plângerii depuse

Taximetristul a declarat politiei după accidenti că mașina a accelerat de la sine și că nu a putut acționa frânele. Pe lângă decesul consemnat, alte trei persoane au fost rănite grav în accidentul produs în arondismentul 13 al capitalei Franței, pe o stradă mărginită de baruri, restaurante și magazine.

Șoferul de taxi este cercetat oficial pentru omor din culpă, dar nu a fost acuzat. El a ieșit negativ la alcooltestul de după accident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *