Te gandesti sa-ti iei o vacanta? Iata 5 motive pentru care ar trebui sa pleci intr-o excursie in Egipt!

excursie Egipt

Soare, mare si nisip, completate de o cultura exotica, batranul fluviu Nil, monumente antice, vastele deserturi, spectaculoasele peisaje si orasele aglomerate – destule motive sa pleci intr-o excursie Egipt! Nu trebuie sa mai cauti printre sutele de posibile destinatii pentru vacanta perfecta, pentru ca Egiptul iti ofera tot ce iti poti dori!

Acesta este taramul pe care a fost ridicata una dintre Cele Sapte Minuni ale Lumii Antice, Marea Piramida din Giza, dar unde se afla si unul dintre cele mai mari bazaruri din Orientul Mijlociu. Tot aici vei gasi resorturi potrivite pentru vacantele de familie, vei putea practica sporturi acvatice si vei face multe alte lucruri cu adevarat interactive.

Iata 5 motive pentru care ar trebui sa pleci intr-o excursie in Egipt alaturi de Komsi Travel:

1.Vei admira arta exotica si cultura egipteana

Cu o istorie bogata, Egiptul este printre cele mai fascinante leagane ale civilizatiei antice. Acesta iti poate oferi o experienta culturala desavarsita, mai ales pentru ca aici se afla multe atractii turistice scaldate in istorie, care au ajuns populare in intreaga lume.

Aici poti vizita Piramidele din Giza, Templul din Luxor, Muzeul Egiptean, Valea Regilor, orase faimoase cum ar fi Cairo si Alexandria, sau statiuni vestite ca Hurghada, El Gouna, Marsa Alam, Sharm el Sheikh si multe alte locuri de-a dreptul fascinante.

2.Vei explora desertul

Pentru turistii care vin pentru prima oara intr-o excursie in Egipt, mersul pe camila de-a lungul deserturilor egiptene este o activitate absolut de nerefuzat. Ia-ti familia si bucurati-va impreuna de experienta de care veti avea parte prin desert. Acesta este cel mai bun mod de a scapa de aglomeratia urbana si pentru a explora la maximum inca o latura importanta a tarii intr-o excursie in Egipt.

3.Te vei relaxa pe plajele superbe

Dupa ce ai terminat de explorat fascinanta latura antica a acestei tari, vei dori sa gasesti un loc ideal in care sa-ti poti petrece restul timpului si in care sa te poti relaxa cu desavarsire. Un paradis pentru iubitorii de sporturi acvatice, Egiptul ofera turistilor unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde sa te poti relaxa si distra, deopotriva. Aici este locul perfect pentru a-ti ridica adrenalina la cote uluitoare.

4.Vei cauta comori ascunse in Khan el Khalili

Daca vrei sa ajungi in Cairo intr-o excursie in Egipt, atunci trebuie sa stii ca nu ai cum sa eviti o sesiune de shopping in bazarul Khan el Khalili, un adevarat paradis pentru toti adeptii cumparaturilor. De la diverse statuete, mirodenii, suveniruri si bijuterii din argint pana la haine, covoare sau accesorii, aici vei putea gasi tot ce se poate sub un singur acoperis. Odata ce ai terminat sesiunea de shopping, nu uita sa savurezi si o ceasca traditionala cu ceai.

5. Vei fi mereu primit cu ospitalitate

Unul dintre cele mai bune motive pentru care ar trebui sa iei in considerare plecarea intr-o excursie Egipt este ca aceasta poate fi planificata pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Egiptul este considerat una dintre cele mai prietenoase tari pentru turism din Orientul Mijlociu si Africa si isi primeste toti vizitatorii cu multa ospitalitate. Asadar, alege o excursie in Egipt si nu vei fi dezamagit de frumusetea acestor locuri unice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *