Te numeri printre cei 90% dintre românii care suferă de parodontoză? E șansa ta să o tratezi rapid și eficient cu cel mai eficient tratament non-chirurgical: laserul dentar de la Life Dental Spa!

Parodontoza, afecțiunea cu care se confruntă 90% dintre români, te împiedică să îți desfășori activitățile zilnice, îți provoacă disconfort și o stare generală negativă? Ține minte: sănătatea dentară este un aspect foarte important al vieții tale și trebuie să ți-o recapeți rapid. Alege să-ți tratezi rapid parodontoza pentru a nu-ți pierde de tot dinții! Vei rămâne surprins de cât de multe probleme vei rezolva dacă îți tratezi parodontoza imediat!

Prezinți semne ale parodontozei? Sângerările la periaj, respirația urât mirositoare, retracțiile gingivale, sensibilitatea, durerea și mobilitatea dinților îți sunt deja cunoscute? Află că nu ești singurul! Din păcate, 90 la sută din populația adultă a României suferă de parodontoză sau de gingivită, iar cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea este să amâne mersul la medicul stomatolog când prezintă simptome ale parodontozei. 

Parodontoza este o afecțiune care nu trebuie deloc trecută cu vederea sau netratată, iar măsurile ar trebui luate înainte de a se ajunge la simptomele descrise, care indică deja o fază avansată a parodontozei.

Dacă nu o tratezi la timp, boala parodontală poate duce la complicații. Ce se poate întâmpla dacă amâni mersul la medicul stomatolog:

Parodontoza sau boala parodontală nu doar că are un impact direct asupra sănătății orale, dar poate provoca sau înrăutăți alte probleme de sănătate, cum ar fi:

 • Diabet;
 • Afecțiuni ale tractului respirator;
 • La nivel sistematic există consecințe care se extind asupra întregului organism: bacteriile prezente din acumularea de placă bacteriană și tartru, dar și de sub gingii pot ajunge în fluxul sanguin, degradând și alte părți ale organismului;
 • Pacienții care suferă de parodontoză sunt expuși unui risc mai mare de a dezvolta probleme cardiovasculare, cum ar fi infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral. Acest lucru este afirmat de Societatea Europeană de Cardiologie care, în anul 2012, a inclus pentru prima dată parodontoza ca factor de risc cardiovascular.
 • În final, parodontoza duce la pierderea dinților.

Noile tehnologii invadează totul, lumea avansează, iar clinicile stomatologice laser Life Dental Spa au știut să profite de ultratehnologiile momentului pentru a ușura viețile pacienților care le calcă pragul. Acesta este cazul bolii parodontale, unde Life Dental Spa a găsit în laserul dentar un mare aliat pentru o vindecare și o recuperare rapidă.

Life Dental Spa este lanțul de clinici stomatologice laser dotate cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul cărora pot reduce anxietatea și îmbunătăți confortul tratamentelor dentare de eliminare a parodontozei. Terapia laser parodontală este o descoperire uluitoare în tratamentele pentru parodontoză, căci este minim invazivă și produce îmbunătățiri rapide, rezultatele fiind menținute timp îndelungat. 

În momentul actual, nu există tratament pentru parodontoză mai complet și mai eficient decât laserul dentar 

Spre deosebire de chiuretajul clasic, manual, laserul dentar are un efect bactericid și detoxifiant în tratarea inflamației. Energia laser aplicată anumitor țesuturi poate fi utilizată ca vaporizator, permițând eliminarea țesuturilor moi, țesuturilor infectate și chiar eliminarea țesuturilor dure, cum ar fi tartrul dentar specific bolii parodontale. Acesta este principalul motiv pentru care, la Life Dental Spa, utilizarea laserelor s-a răspândit pentru tratamentul bolii parodontale, unde este necesară îndepărtarea plăcii bacteriene și a țesutului infectat pentru a pune capăt bolii într-un mod eficient.

Parodontoza se tratează în 3-4 ședințe, de cele mai multe ori nefiind necesară anestezia, iar pacienții resimt confort în timpul tratamentului. Odată cu îndepărtarea bacteriilor și sterilizarea cavității orale, laserul potențează vindecarea țesuturilor moi, o accentuează, iar rezultatele sunt vizibile încă din primele ședințe.

Bunăstarea, confortul și bugetul pacienților este prioritatea medicilor dentiști ai clinicilor Life Dental Spa. De aceea, îți oferă GRATUIT o consultație de specialitate, cu camera intraorală (în valoare de 197 de lei):

Consultația gratuită cu camera intraorală este valabilă pentru primii 50 de pacienți înscriși, fără a se putea cumula cu alte reduceri, oferte, vouchere. Programează-te acum la un diagnostic gratuit și vei beneficia 100% de un zâmbet sănătos!

Life Dental Spa îți tratează parodontoza eficient, încât vei uita că ai suferit vreodată de această afecțiune! Iată câteva dintre avantajele pe care le ai dacă alegi să-ți tratezi parodontoza cu laserul dentar:

Utilizarea ultratehnologiei laser în tratarea parodontozei oferă o mulțime de avantaje pe care instrumentele tradiționale nu le pot oferi. Printre beneficiile utilizării laserului se pot evidenția:

 • Laserul dentar provoacă mai puține dureri, reducând chiar nevoia de anestezie. În plus, deoarece este un tratament mai puțin dureros, este mult mai ușor pentru pacienții care suferă de boli parodontale să meargă în mod voluntar la dentist pentru a primi acest tip de tratament, căci acesta cauzează mult mai puțin disconfort.
 • Laserul este mult mai confortabil de utilizat decât alte tipuri de instrumente ce pot fi utilizate în același scop: tratarea eficientă a parodontozei. 
 • Laserul dentar are efect biostimulator, asigurând regenerarea locală rapidă după intervenție.
 • Poate accesa zone ale gurii pe care instrumentele tradiționale nu le pot accesa. Datorită capacității razei laserului dentar, acesta are acces la zone precum rădăcina dintelui care sunt imposibil de accesat fără utilizarea acestei tehnologii.
 • Minimizează sângerarea după tratament. Eficacitatea și precizia luminii laserului permit reducerea considerabilă a sângerărilor ce pot apărea atunci când țesuturile infectate sunt îndepărtate. 
 • Ucide bacteriile și îndepărtează țesutul bolnav.
 • Îndepărtează suprafețele de tartru dentar cu ușurință și mai rapid decât instrumentele tradiționale.
 • Ca urmare a tratamentului primit, apare mai puțină umflare a țesuturilor moi.
 • Rezultatele sunt uimitoare încă de la primele ședințe!

Pune și tu capăt parodontozei, tratând-o eficient, rapid și cu costuri reduse cu ajutorul laserului dentar, doar la Life Dental Spa! Asigură-ți sănătatea orală și aplică acum: https://www.lifedentalspa.ro/contact-cabinet-stomatologic/!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *